Délmagyar logó

2017. 02. 26. vasárnap - Edina -3°C | 10°C Még több cikk.

Tudnivalók a Tudósító oldalra való beküldésről

Köszönjük, hogy bizalmával megtisztelve tartalmat küld a delmagyar.hu számára. Kérjük, mielőtt elküldi levelét, írását, fotóját, videóját, ismerje meg a tartalom felhasználására vonatkozó feltételeinket.

 
Facebook-gyanús a téma? 
Pályázatunkon pénzt érhet!


Havonta akár 25 000 forintot osztunk fel a legjobb tudósítók között!

Hogyan tudom elküldeni a tudósítást?
Három úton fogadunk tudósítást:
- A tudosito[kukac]delmagyar[pont]hu email címen
- A Delmagyar.hu iOS és Android mobil alkalmazásából
- A www.delmagyar.hu/bekuldes/ űrlapon keresztül

Ki kaphat díjat?
Az, akinek beküldött tudósítása:
- eléggé magas hírértékű
- elegendően sok látogatót vonzott
- eléggé friss, aktuális, jó minőségű

Milyen tudósítást küldjek be?
Gondoljon arra, hogy Ön kattintana-e a beküldött témára! Ha igen, küldje be!
Olvassa el a szerkesztők tippjeit!

Hogyan ítéljük oda a díjat?
Havonta egyszer felelős szerkesztőink együtt döntik el a díjazást. Olyan is lehet, hogy nehéz lesz dönteni, és olyan is, hogy nem osztjuk ki a teljes összeget. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy szakmai szempontok szerint és a látogatóforgalmi adatok alapján döntsünk, külön indoklás nélkül.

Hogyan értesül a díjazott?
A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket mailben értesítjük, és havonta összefoglaló cikket írunk a díjazott témákról.

Meddig tart a pályázat?
Kiadónk a pályázatot hónapról-hónapra meghosszabbíthatja. Ha a pályázatot nem hosszabbítjuk meg, azt előtte közöljük. 
 
A tartalmak készítői, beküldői hozzájárulnak ahhoz, hogy a Lapcom Zrt. által üzemeltetett Delmagyar.hu portál számára, az online@delmagyar.hu vagy tudosito@delmagyar.hu címre, továbbá a Delmagyar.hu mobilalkalmazásán át, illetve a Delmagyar.hu/bekuldes oldalra eljuttatott tartalmakat a Delmagyar.hu és Délmagyarország napilap kiadványaiban szabadon, térítésmentesen felhasználja.

A Delmagyar.hu portálon megjelenő, a szerző mezőben (cikk fejében) TUDÓSÍTÓ jelzéssel ellátott írások, fotók, videók olvasóink, és más információközlő felhasználóink közleményei. Azok valódiságáért, az abban közölt tartalomért sem a Délmagyarország napilap szerkesztősége, sem a Delmagyar.hu teljes felelősséget nem vállal.

A tudósítói tartalmakért, a fotók, videók, értesülések valódiságáért tudósítóink teljes felelősséggel tartoznak, akkor is, ha e tartalmakat a Delmagyar.hu szerkesztői tőlük elvárható mértékben ellenőrzik. 

A Delmagyar.hu a beküldött tartalmakat  szerkesztheti, szükség esetén pontosíthatja, az esetleges hiányos információkat kiegészítheti, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítheti ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

Amennyiben a szerkesztői módosítások nyomán a cikk tartalma oly módon módosul, hogy az már nem egyezik a beküldött tartalommal, úgy a beküldő mint hírforrás, és nem mint szerző szerepel a tovbbiakban.

Tudósítóink elérhetőségét titokban tartjuk.

Információt személyükről, elérhetőségükről csakis előzetes megkeresésük és kifejezett hozzájárulásuk után adunk ki harmadik félnek.

E feltételeink nem ismerete nem mentesít azok hatálya alól.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Itt a Delmagyar.hu mobilalkalmazása

Facebook-gyanús a témája? Küldje el, azzal pénzt is nyerhet. Pályázatot írtunk ki a legjobb tudósításokra. Tovább olvasom