Délmagyar logó

2017. 12. 12. kedd - Gabriella 7°C | 15°C Még több cikk.

Tűz ütött ki Újszegeden, a hídról is látszott a füst - olvasói fotók

A Belvárosi hídról is látszott a füst, kivonultak a tűzoltók.
"Újszegeden a Kendergyári utcában délután 3 óra előtt valamivel tűz ütött ki egy családi ház udvarában. A tűz füstje nem sokkal később a belvárosi hídról is látszott! Amire persze mindenki felfigyelt" - írta olvasónk, Szemendri Máté, aki fotót is küldött. Katona István is lefotózta a magasra szálló füstöt, és látta nagy erőkkel kivonulni a tűzoltókat.

A katasztrófavédelemtől megtudtuk: a Lövölde utcában gyulladt fel egy gazos, füves terület, de ingatlanokat nem veszélyeztetett. A lángokat a tűzoltók eloltották.
Fotó: olvasó-tudósító/Katona IStván
Fotó: olvasó-tudósító/Katona István

Fotó: olvasó-tudósító/Katona IStván
Fotó: olvasó-tudósító/Katona István

Fotó: olvasó-tudósító/Szemendri Máté
Fotó: olvasó-tudósító/Szemendri Máté

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Játszótérre mennek? Ide ne engedje felmászni a gyereket!

Játszótérre mennek? Ide ne engedje felmászni a gyereket!
Körülbelül két hetes mászókán talált csúnya hibát egy szegedi anyuka. Fotókon is megörökítette: nem… Tovább olvasom