Délmagyar logó

2017. 07. 27. csütörtök - Olga, Liliána 16°C | 26°C Még több cikk.

Vízvezetékcsere után mély árkok a Fő fasoron

Szeged - Autóval is rossz, kerékpárral pedig kifejezetten balesetveszélyes.

Csanádi Zoltán, a kivitelezést koordináló Szeged Pólus Fejlesztési Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója reagált írásunkra:

"A téli időjárási körülmények miatt az ideiglenes vízellátó vezetékek kiépítése céljából felbontott aszfalt burkolatok végleges helyreállítása a jó idő beköszöntével, azaz várhatóan március 31-e után lehetséges. Azonnali intézkedésként utasítottuk a kivitelezőt a meghibásodott burkolat ideiglenes helyreállítására."

Korábban írtuk:

- Az ivóvízhálózat kerbentartása keretében hónapokig fölbontva tartották a Fő fasort, ahol pedig nagy sokára visszabetonozták, ott sokkal rosszabb lett az út, mint eredetileg volt. (Pedig eredetileg is rossz volt.) Helyenként még aszfalt sincs - írta újszegedi olvasónk.

Vízvezetékcsere után mély árkok a Fő fasoron. Fotó: Tudósító (galéria)

Hozzátette, a keresztutcákban pedig még mindig mély árkok futnak az úton keresztbe, károsítva az áthaladó járműveket. - Autóval is rossz, kerékpárral pedig kifejezetten balesetveszélyes. Októberben ezek az árkok egyáltalán nem voltak kitöltve, 30 cm-nél is mélyebbek voltak, és még figyelmezető tábla sem volt mellettük - mondta.

- Megértem én, hogy az ivóvízhálózatot karban kell tartani, de azt nem az úthálózat kárára kellene - jegyezte meg tudósítónk.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

De hová tűnt a hinta a játszótérről?

A Kálvária téri játszótérről eltűnt a hinta és a mászóvár, így elég kevés játék maradt - írta… Tovább olvasom