Szegedi hírek

2024.01.31. 07:57

ÚtON: rendgetegen vannak az utakon

A legfrisebb közlekedési információk Szegedről.

Delmagyar.hu

Erős a forgalom a bevezető utakon, külső részeken, körutakon,sugárutakon egyaránt. A rókusi, makkosházi, tarjáni és felsővárosi területek jó sűrűek, de a Felső Tisza parton is sok a jármű, főleg az Etelka sor felőli végén, illetve az elején a lámpánál.

A nagykörúton is egyre többen vannak, a Római körút és a Mars térkörnyéke, ami sűrűbb. Sok az autó a Tisza Lajos körúton, főleg a nagyobb  csomópontjain, így az Anna kútnál, Dugonics és Aradi vértanúk terén, klinikák környékén. Sűrű a Petőfi sugárút, Szabadkai, Horgosi út,  Boldogasszony sugárút.A Török utcában változatlan a helyzet, ki van kordonozva és egy irányú a Mérey utca felől a Kossuth Lajos sugárútig.

A Makai, Szőregi úton sokan tartanak befele, a körforgalomig rengeteg a jármű. A hidak előtt sorok alakulnak, egyelőre a Belvárosi hídon lassabb az átjutás, de az új hídon is egyre összefüggőbb az  áthaladó kocsisor. A Fő fasoron a Közép fasor és víztorony között még mindig egy sávon, lámpás irányítás mellett lehet közlekedni – üzente nekünk a RádióTaxiHárom munkatársa.

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában