Délmagyar logó

2018. 07. 16. hétfő - Valter 18°C | 29°C Még több cikk.

ÚtON: 4 autó ütközött az Algyői hídon

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést.

18.55 - 4 autó ütközött össze az Algyői hídon, a lámpás irányításnál. A helyszínelés ideje alatt rendőr irányítja a forgalmat.

Délutáni helyzetjelentés: A szokásos délutáni csúcs van az utakon. A belvárosban a Dugonics tér környékén lépésben lehet haladni, de ez a helyzet a Somogyi és az Oskola utca, valamint a Hősök kapujánál is. A Felső Tisza-parton elkészültek az aknafedőkkel már csak az aszfaltozás van hátra, itt közepes a forgalom. A körutakon, sugárutakon jól lehet haladni.

Reggeli helyzetjelentés:  Már most nagyon sok az autó az utakon. Bevezető utakon kifelé sokan vannak A körutakon, sugárutakon a csomópontoknál, lámpáknál sorokra kell számítani. Mindkét hidunkon araszolnak az autók, a belvárosi a kritikusabb. Csongrádi sugárút- Rózsa utca sarkon a szélső sávban útjavítás van, a belső sávból kell a Rózsa utcába bekanyarodni. A Felső Tisza-parton még javában folyik az útfelújítás. A Szilléri sugárút- Debreceni utca sarkon az aknafedőket javítják mindenhol figyeljünk a sebesség korlátozásra! Dugókra kell számítani a Csillag térnél, a Dugonics téri körforgalomnál, a Hősök kapujánál , illetve a Mars tér környékén. Trafipax figyeli a tempónkat a Kossuth végén a bevásárló központ parkolójából - tudtuk meg az Úton partnerétől, a Rádió Taxi Háromtól.

Várjuk az ÖN észlelését is a szegedi utakról!

DE segíthet Ön is: ha bármi szokatlant tapasztal a szegedi utakon, akkor küldje el nekünk észlelését, fotóját az online@delmagyar.hu-ra és mi közzé tesszük azt az ÚtON hírfolyamában.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÚtON: sűrű, de nem vészes a délutáni forgalom

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést. Tovább olvasom