Délmagyar logó

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia -1°C | 8°C Még több cikk.

ÚtON: beállt a Székely sor, félpályás útlezárás a bíróságnál

ÚtON: beállt a Székely sor, félpályás útlezárás a bíróságnálFotó: Frank Yvette
Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést.
16.30: A Budapesti körút és a Csillag tér környékén nagy a forgalom, Újszegeden a Székely sor "beállt" Szeged felé - tudtuk meg a Rádió Taxi Három munkatársától. Nagyon sok az autó a Tisza Lajos körúton, a Klinikák felé, a nagykörúton. a Széchenyi téren a bíróságnál félpályás útlezárásra számítsanak az autósok!
Fotó: Frank Yvette
Fotó: Frank Yvette

Reggeli helyzetjelentés: Útjavítási munkák miatt útszűkület van a Bertalan hídon, emiatt tömött kocsisorok állnak egészen a sportcsarnokig. Ugyancsak javítanak a Nádas és a Vörösmarty utcában is. A Nagykörút és a Hősök kapuja telített, lassú haladásra kell mindenhol számítani, főleg a városba befelé vezető utakon - tudtuk meg a Rádió Taxi Háromtól.
 

ÚtON: friss információk a szegedi utakról. Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti az Ön közlekedését. Mielőtt autóba ül érdemes megnézi oldalunkon vagy a mobilján, hogy mi a helyzet a szegedi utakon: hová állt ki mozgó traffipax, történt-e baleset, hol van dugó a városban, van-e útfelújítás vagy éppen nem működő lámpa, akadályozza-e a közlekedést útfelújítás, hol számíthat forgalomterelésre, rendőri irányításra? És persze az időjárási viszonyokról is beszámolnak a Rádió Taxi Három munkatársai, ha havas, latyakos, saras utat tapasztalnak.

Várjuk az ÖN észlelését is a szegedi utakról!

DE segíthet Ön is: ha bármi szokatlant tapasztal a szegedi utakon, akkor küldje el nekünk észlelését, fotóját az online@delmagyar.hu-ra és mi közzé tesszük azt az ÚtON hírfolyamában.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÚtON: dugó nélkül nyeli el a város a beözönlő autókat

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést. Tovább olvasom