Délmagyar logó

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 14°C | 23°C Még több cikk.

ÚtON: hatalmas sorokban állnak az autók a Dugonics téren és a Hősök kapujánál

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést.

16.30 - A belvárosban már kezd sűrűsödni a forgalom. A Dugonics téri körforgalomnál már araszolás van,  a Kálvária sugárúton már a Jósika utcáig ér a sor. A Hősök kapujánál is sorok vannak minden irányból. A Kossuth Lajos sugárúton félpályás útlezárás van a Teréz utca és a Vasas Szent Péter utca között, és egy 30-as táblát is kiraktak erre a szakaszra.  A város egyéb útjain folyamatosan lehet haladni.

9.20 óra: a Kálvária sugárúton, a Vadaspark bejáratánál 3 rendőrautó csattant össze.

Reggeli helyzetjelentés: Élénkül a forgalom, kezd bedugulni az  újszegedi híd feljárója. A Népkert sor, illetve a Székely sor felől már nagyon sokan vannak, várakozni kell. A Szőregi úton a befelé jövő forgalom nagyon erős, valamint a Temesvári sugárúton is sokan vannak, az újhídon is kezdenek torlódni. Körutakon, sugárutakon lendületesen lehet haladni. Hősök kapujánál a szokásos reggeli nyüzsivel szembesül, aki arra jár - tudtuk meg az ÚtOn partnerétől, a Rádió Taxi Háromtól. 

ÚtON: friss információk a szegedi utakról. Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti az Ön közlekedését. Mielőtt autóba ül érdemes megnézi oldalunkon vagy a mobilján, hogy mi a helyzet a szegedi utakon: hová állt ki mozgó traffipax, történt-e baleset, hol van dugó a városban, van-e útfelújítás vagy éppen nem működő lámpa, akadályozza-e a közlekedést útfelújítás, hol számíthat forgalomterelésre, rendőri irányításra? És persze az időjárási viszonyokról is beszámolnak a Rádió Taxi Három munkatársai, ha havas, latyakos, saras utat tapasztalnak.

Várjuk az ÖN észlelését is a szegedi utakról!

DE segíthet Ön is: ha bármi szokatlant tapasztal a szegedi utakon, akkor küldje el nekünk észlelését, fotóját az online@delmagyar.hu-ra és mi közzé tesszük azt az ÚtON hírfolyamában.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÚtON: indul a délutáni csúcs Szegeden

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést. Tovább olvasom