Délmagyar logó

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia -1°C | 8°C Még több cikk.

ÚtON: indul a délutáni csúcs, három autó koccant az Algyői úton

ÚtON: indul a délutáni csúcs, három autó koccant az Algyői úton
Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést.

16.15: Indul a délutáni csúcs: nagy a forgalom a Hősök kapujánál, sok az autó a Belvárosi hídon, a Mars térnél, a Makkosházi és a Rókusi körúton - tudtuk meg a Rádió Taxi Három munkatársától.

15.45: Három autó koccant az Algyői út 1. előtt. A balesetben nem sérült meg senki, tudtuk meg a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesétől. Útzár nincs, de arra kérik az arra autózókat, hogy óvatosan, körültekintően közelítsék meg a baleset helyszínét!

11:45 - Elsodort egy gyalogost egy Transporter a Szabadkai úti Lidlnél. A rendőrség jelenleg is helyszínel.

11.00 - A rendőrség feloldott az útzárat Szentesnél.

09:30 - Anyagi káros baleset miatt félpályás útlezárás van Szentesnél, a 451-es út 37-es kiklométerszelvényében.

Reggeli helyzetjelentés: Rengeteg az autó a városban, mindenhol élénk a forgalom. A Római körút, a József Attila sugárút is torlódik, ahogy a belső körutak is. A Boldogasszony sugárúton, a klinikák környékén és az Aradi vértanúk terén nagy a káosz, rengeteg az autó. A Belvárosi hídon is lépésben lehet haladni, a Bertalanon jobb azért a helyzet - tudtuk meg az ÚtOn partnerétől, a Rádió Taxi Háromtól.
 
ÚtON: friss információk a szegedi utakról. Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti az Ön közlekedését. Mielőtt autóba ül érdemes megnézi oldalunkon vagy a mobilján, hogy mi a helyzet a szegedi utakon: hová állt ki mozgó traffipax, történt-e baleset, hol van dugó a városban, van-e útfelújítás vagy éppen nem működő lámpa, akadályozza-e a közlekedést útfelújítás, hol számíthat forgalomterelésre, rendőri irányításra? És persze az időjárási viszonyokról is beszámolnak a Rádió Taxi Három munkatársai, ha havas, latyakos, saras utat tapasztalnak.

Várjuk az ÖN észlelését is a szegedi utakról!

DE segíthet Ön is: ha bármi szokatlant tapasztal a szegedi utakon, akkor küldje el nekünk észlelését, fotóját az online@delmagyar.hu-ra és mi közzé tesszük azt az ÚtON hírfolyamában.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÚtON: félpályás útzár és rendőri irányítás a József Attila sugárúton

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést. Tovább olvasom