Délmagyar logó

2018. 01. 24. szerda - Timót -3°C | 4°C Még több cikk.

ÚtON: indul a délutáni csúcs, traffi mér a Felső Tisza-parton

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést.
16.05 - A Belvárosi híd még jól járható. Rendőrök mérnek a Felső Tisza-parton a Bertalan híd alatt. A Nagykörút telítődve mindkét irányba, a Dugonics tér, a Hősök kapuja és az Oskola utca környékén már nagy a dugó.

Reggeli helyzetjelentés:  Az Attila  utca és a Tisza Lajos körút sarkán  lerobbant  egy trolibusz,  nagy a káosz.Újszegeden a Temesvári körút,  a Bérkert utca  és a  Székely sor környéke elég zsúfolt. A Belvárosi híd telítődött mindkét irányban.  A Római körút-József  Attila sugárút  sarkán torlódik  a forgalom. A Dugonics térnél és a Hősök kapujánál már nagy a dugó. A Dugonics tér le van zárva, a Somogyi felől nem lehet behajtani - tudtuk meg az ÚtOn partnerétől, a Rádió Taxi Háromtól.

ÚtON: friss információk a szegedi utakról. Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti az Ön közlekedését. Mielőtt autóba ül érdemes megnézi oldalunkon vagy a mobilján, hogy mi a helyzet a szegedi utakon: hová állt ki mozgó traffipax, történt-e baleset, hol van dugó a városban, van-e útfelújítás vagy éppen nem működő lámpa, akadályozza-e a közlekedést útfelújítás, hol számíthat forgalomterelésre, rendőri irányításra? És persze az időjárási viszonyokról is beszámolnak a Rádió Taxi Három munkatársai, ha havas, latyakos, saras utat tapasztalnak.

Várjuk az ÖN észlelését is a szegedi utakról!

DE segíthet Ön is: ha bármi szokatlant tapasztal a szegedi utakon, akkor küldje el nekünk észlelését, fotóját az online@delmagyar.hu-ra és mi közzé tesszük azt az ÚtON hírfolyamában.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÚtON: Torlódások vannak az egész városban

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést. Tovább olvasom