Délmagyar logó

2018. 03. 23. péntek - Emőke -4°C | 4°C Még több cikk.

ÚtON: ismét találkozott az autó és a villamos a Szabadkai úton

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést.
22.00: Személyautó ütközött a 4-es villamossal a Szabadkai úton, a Pick előtt. Senki sem sérült meg, az autóban jelentős anyagi kár keletkezett. A vonalon pótlóbusz közlekedik.

16.43: A Budapesti körút 28. előtt baleset volt, a helyszínen fokozott figyelemmel közlekedjenek! Torlódás várható, lassú haladás lehetséges. 

14:00 - A Felső Tisza-part és Hajós utca sarkán koccanás. A forgalmat
minimálisan befolyásolja, ettől függetlenül figyelmesen vezessenek.

Reggeli helyzetjelentés: Élénkül a forgalom városszerte, de a legtöbb helyen folyamatosan lehet közlekedni. Ahol ma reggel is dugóra kell számítani, az a Római körút két vége, a Mars tér környéke, a Felső Tisza-part eleje, a klinikák és az Aradi tér vonzáskörzete. A Bertalan hídon már szépen lehet haladni, viszont a Belvárosin araszolgatni kell - tudtuk meg az ÚtOn partnerétől, a Rádió Taxi Háromtól.

ÚtON: friss információk a szegedi utakról. Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti az Ön közlekedését. Mielőtt autóba ül érdemes megnézi oldalunkon vagy a mobilján, hogy mi a helyzet a szegedi utakon: hová állt ki mozgó traffipax, történt-e baleset, hol van dugó a városban, van-e útfelújítás vagy éppen nem működő lámpa, akadályozza-e a közlekedést útfelújítás, hol számíthat forgalomterelésre, rendőri irányításra? És persze az időjárási viszonyokról is beszámolnak a Rádió Taxi Három munkatársai, ha havas, latyakos, saras utat tapasztalnak.

Várjuk az ÖN észlelését is a szegedi utakról!

DE segíthet Ön is: ha bármi szokatlant tapasztal a szegedi utakon, akkor küldje el nekünk észlelését, fotóját az online@delmagyar.hu-ra és mi közzé tesszük azt az ÚtON hírfolyamában.
delmagyar.hu

Segítse kollégánk munkáját: írja meg hasonló tapasztalatait!

Önnel is megtörtént? Hasonlót tapasztalt? Esetleg kiegészítése, kommentárja lenne a cikkhez? Írja meg!

Üzenet a szerzőnek

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÚtON: kezdődik a torlódás a város forgalmasabb részein

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést. Tovább olvasom