Délmagyar logó

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -3°C | 4°C Még több cikk.

ÚtON: két autó egymásba futott a Párizsi körúton

ÚtON: két autó egymásba futott a Párizsi körúton
Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést.
16.45: a Párizsi krt. 8-12 előtt két autó egymásba ment a belső sávban, helyszínelnek a rendőrök és nemrég ért ki a mentő is. Súlyos sérült nincs, a baleset anyagi káros, tájékoztatta portálunkat a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

16.35: Délutáni zsongás van az utakon, a körutak, a sugárutak jól járhatóak, lendületes tempóban lehet autózni. A hidakon is viszonylag jól lehet közlekedni. Traffipaxot nem láttak a Rádió Taxi Három munkatársai.

11:45 - Két autó ütközött Deszken, a 43-as főút-Péró Szegedinác utca sarkán. A rendőrség az utat teljes terjedelmében lezárta, kerülni a környező utcákban lehet. Úgy tudjuk ketten sérültek meg könnyebben.
Két autó ütközött, teljes útlezárás a 43-as főúton Deszknél. Fotó: Frank Yvette - GALÉRIA

08:15 - Az autók mellett zavartalan a forgalom, mindkét járművet az úttest szélére állították a helyszínelés idejére.


Reggeli helyzetjelentés: Két autó ment egymásba a Belvárosi híd lábánál, emiatt a szokásosnál is nagyobb a dugó Újszegeden. A Bertalan híd sem jobb, ott a dilatációs munkák miatt torlódik egy sávon a forgalom. A Boldogasszony sugárút, Aradi vértanúk tere, klinikák környéke ma is katasztrófa - tudtuk meg az ÚtOn partnerétől, a Rádió Taxi Háromtól. A József Attila sugárúton kifelé is sok az autó, befelé körtöltéstől a Retek utcáig araszolnak az autók, több lámpaváltással lehet csak átjutni. A körutak forgalmasak, de jól járhatók.
 
ÚtON: friss információk a szegedi utakról. Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti az Ön közlekedését. Mielőtt autóba ül érdemes megnézi oldalunkon vagy a mobilján, hogy mi a helyzet a szegedi utakon: hová állt ki mozgó traffipax, történt-e baleset, hol van dugó a városban, van-e útfelújítás vagy éppen nem működő lámpa, akadályozza-e a közlekedést útfelújítás, hol számíthat forgalomterelésre, rendőri irányításra? És persze az időjárási viszonyokról is beszámolnak a Rádió Taxi Három munkatársai, ha havas, latyakos, saras utat tapasztalnak.

Várjuk az ÖN észlelését is a szegedi utakról!

DE segíthet Ön is: ha bármi szokatlant tapasztal a szegedi utakon, akkor küldje el nekünk észlelését, fotóját az online@delmagyar.hu-ra és mi közzé tesszük azt az ÚtON hírfolyamában.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÚtON: indul a délutáni csúcs, három autó koccant az Algyői úton

ÚtON: indul a délutáni csúcs, három autó koccant az Algyői úton
Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést. Tovább olvasom