Délmagyar logó

2018. 08. 14. kedd - Marcell 22°C | 33°C Még több cikk.

ÚtON: Motorost sodortak el a Széchenyi téri dohányboltnál - fotók

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést.
Délutáni helyzetjelentés: Viszonylag jól lehet közlekedni a városban, torlódásokat nem igazán láttunk. Jól lehet haladni a nagykörúton, a hidakon, és a belvárosban is folyamatos a forgalom.

9.17: Az útlezárás hamarosan véget ér, a motoros nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett - tudtuk meg a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesétől.
 
Fotók: olvasó-tudósító

08.40: A Széchenyi téri dohányboltnál motorost gázoltak, a trolik is álltak - tudtuk meg a Rádió Taxi Három munkatársától. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese úgy tájékoztatta portálunkat: motorkerékpárt sodort el egy tehergépkocsi, a helyszínelés ideje alatt félpályás útlezárásra számíthatnak a közlekedők.

08.30 - Nem lehet keresztül hajtani a Veres Ács utcán: a Nemes Takács utca és a Hajnal utca között teljes szélességében felbontották az utat, emiatt ezt a részt mindkét oldalról lezárták.

Reggeli helyzetjelentés: Élénk a forgalom a városban, a bevezető utak, a külső körutak mozgalmasak, a nagykörúton egyelőre folyamatosan lehet haladni. A Csillag tér, Mátyás tér, Aradi tér környékén már akadozik a forgalom. Mindkét hídon sok a jármű, és a Belvárosi-híd lábánál még mindig nem működnek a jelzőlámpák - tudtuk meg az ÚtON partnerétől, a Rádió Taxi Háromtól.

Várjuk az ÖN észlelését is a szegedi utakról!

DE segíthet Ön is: ha bármi szokatlant tapasztal a szegedi utakon, akkor küldje el nekünk észlelését, fotóját az online@delmagyar.hu-ra és mi közzé tesszük azt az ÚtON hírfolyamában.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÚtON: Az Algyői út elején két autó ütközött, nagy a zsúfoltság az utakon

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést. Tovább olvasom