Délmagyar logó

2018. 07. 21. szombat - Dániel, Daniella 19°C | 30°C Még több cikk.

ÚtON: személyautó és villamos találkozott a Takaréktár utcánál

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést.

18.20: Személyautó ütközött villamossal a Tisza Lajos körút-Takaréktár utca találkozásánál. A baleset anyagi káros, nem sérült meg senki - tudtuk meg a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesétől. A rendőrség körültekintő közlekedést kér az arra haladóktól.

17.08: Baleset történt a Brüsszeli körút-Juhász Gyula utca sarkán, nagy a torlódás: lehetőleg kerüljék el ezt az útszakaszt! A Kelemen és az Oskola utcában rengeteg az autó, nagy a káosz mindenfelé - adtak helyzetjelentést a Rádió Taxi Három munkatársai.


16.50: A Tisza Lajos körúton a Boldogasszony sugárút sarkán nem működnek a lámpák.


16.20: A Mars téren és a Párizsi körúton rengeteg az autó, a Budapesti körúton és a Szilléri sugárúton is sokan közlekednek. Az Aradi vértanúk terén és a Hősök kapujánál egyre sűrűbb a forgalom. A hidakon egyelőre jól lehet közlekedni.


14.50 - Nagy a torlódás a Tisza Lajos körúton és a Hősök kapujánál, ugyanis nem működnek a jelzőlámpák.

12.30 - A Csillag téren félpályás útzár nehezíti a közlekedést.

Reggeli helyzetjelentés:  Sűrű a forgalom a város útjain. Midnkét hídon sokan közlekednek, emiatt torlódik a Szilléri sugárút és Újszeged is. Lassan halad a Mars térnél a nagykörút, és a Hősök kapuja valamint a klinikák környéke - tudtuk meg az ÚtOn partnerétől, a Rádió Taxi Háromtól.


Várjuk az ÖN észlelését is a szegedi utakról!

DE segíthet Ön is: ha bármi szokatlant tapasztal a szegedi utakon, akkor küldje el nekünk észlelését, fotóját az online@delmagyar.hu-ra és mi közzé tesszük azt az ÚtON hírfolyamában.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÚtON: a szokásos helyeken torlódik a város

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést. Tovább olvasom