Délmagyar logó

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 2°C | 8°C Még több cikk.

ÚtON: torlódás a körutakon, sugárutakon, aszfaltoznak a Nagyállomás közelében

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést.
16.16: Beindult a délutáni csúcsforgalom az utakon. A Nagyállomás előtt a Gőz utcában újraaszfaltozzák az utat, azon a részen kézi irányítás mellet lehet közlekedni. A hidakon rengeteg az autó, a körutakon, sugárutakon a kereszteződésekben, a lámpák előtt torlódik a forgalom. Sokan közlekednek biciklivel is, vigyázzunk egymásra!

10.20 - A Temesvári körúton a Kisstadion előtt marják fel az aszfaltot, egy sávra szűkült a közlekedés. Ez a Szőreg felől érkezőket érinti, legyenek figyelmesek!

08.15 - A Felső-Tisza part és Etelka sor kereszteződésében két autó koccant, de a forgalmat nem akadályozzák.

07.30 - Egy autós és egy motoros ütközött hétfő reggel a Szabadkai úton. A balesetben a motoros könnyebben sérült meg - tudtuk meg a rendőrségtől.

Reggeli helyzetjelentés: Már most nagyon élénk forgalom van az utakon! Újszeged felől a Belvárosi híd előtt a Székely soron, a Népkert soron valamint a Vedres utcában is már hosszú sorok vannak. Bertalan hídon is sok az autó, de lendületes a haladás. A Tisza Lajos körúton  a villamos sín javítás miatt még mindig sáv szűkület nehezíti a haladást. A Hősök kapujánál is rengetegen vannak. AZ Apáca utcában csatornázás van, itt is nehézkes a haladás. Lomnici utcában útburkolat javítás miatt út szűkület nehezíti a közlekedést. A bevezető főutakon sokan vannak, a kereszteződésekben a lámpák előtt már várakozni kell. A mellék utcákban a földre hullott
falevelek miatt csúszhat az úttest. Ma reggel még balesetről nem kaptam információt.
 

ÚtON: friss információk a szegedi utakról. Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti az Ön közlekedését. Mielőtt autóba ül érdemes megnézi oldalunkon vagy a mobilján, hogy mi a helyzet a szegedi utakon: hová állt ki mozgó traffipax, történt-e baleset, hol van dugó a városban, van-e útfelújítás vagy éppen nem működő lámpa, akadályozza-e a közlekedést útfelújítás, hol számíthat forgalomterelésre, rendőri irányításra? És persze az időjárási viszonyokról is beszámolnak a Rádió Taxi Három munkatársai, ha havas, latyakos, saras utat tapasztalnak.

Várjuk az ÖN észlelését is a szegedi utakról!

DE segíthet Ön is: ha bármi szokatlant tapasztal a szegedi utakon, akkor küldje el nekünk észlelését, fotóját az online@delmagyar.hu-ra és mi közzé tesszük azt az ÚtON hírfolyamában.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÚtON: jól járhatóak Szeged útjai

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést. Tovább olvasom