Délmagyar logó

2017. 07. 24. hétfő - Kinga, Kincső 21°C | 34°C Még több cikk.

Brutális szerelem: szeretetből trancsírozta fel

Temesvár - Lassan összeáll egyfajta kép arról, hogy hogyan is követhették egymást az események a temesvári darabolós gyilkosság alkalmával. Rekonstruálták az esetet a tettesek segítségével – bár igaz, ők eddig is többször hazudtak.
Épp aktuális, megváltoztatott vallomásában immár elismeri Carmen Bejan temesvári egyetemista, hogy ő szúrta meg elsőként, több alkalommal is Trifu Schrottut. A férfit a bentlakásban ölték meg és darabolták fel később a lány barátjával, Sergiu Floreával együtt. Azt azonban nem ismeri el a lány, hogy ő okozta volna a halálos sebeket, mert szerinte később a fiú is sokszor szúrt. A fiatalok eddig egymást vádolták a gyilkosság elkövetésével, most azonban rekonstruálták segítségükkel a történteket a hatóságok - írja az erdon.ro.


Eszerint a lány és az idős férfi egyszerűen az utcán találkoztak, majd beültek kávézni, ahol később szenvtelenül megbeszélték, hogy a lány elfogadja a férfi ajánlatát pénzért történő szexuális aktusra. Telefonszámot cseréltek, s megbeszélték, hogy a találkozó a bentlakásnak abban a szobájában lesz, ahol egyébként később a gyilkosság is megtörtént. Carmen felvette a kapcsolatot barátjával, Sergiuval, és elmesélte, mire készül.


A „kliens" és a „szolgáltató" múlt pénteken délután találkozott végül a helyszínen, s bementek a szobába, a lány barátja pedig a folyosón várakozott. Egy adott pillanatban azt hallotta, hogy bentről veszekedés hangjai szűrődnek ki, s amikor berontott, csak növelte felháborodását, hogy azt látta, az idős embert le kellett fújni gázspray-vel, s éppen a szemét törölgeti levegő után kapkodva. A fiatalember ekkor nekirontott, s addig ütötte, amíg a földre zuhant. A veszekedés onnan indult, hogy a férfi orális szexet akart, a lány pedig csak „szokványosat". Végül azonban egyikre sem került sor, mert a spray és a verés után számos késszúrás is érte a férfit.

Folytatás az erdon.ro oldalon.

Olvasóink írták

  • 1. flexsnake 2009. augusztus 07. 16:06
    „,,ERROR
    The requested URL could not be retrieved"
    Köszönjük a linket.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem fizetett a szexért - megölték

Temesvár - Ötven késszúrással ölték meg, majd feltrancsírozták azt a 65 éves férfit, akinek… Tovább olvasom