Szegedi hírek

2021.12.10. 09:18

Kést szorított lakótársa nyakához egy férfi Szegeden

A nyomozó hatóság azzal gyanúsítja a férfit, hogy 2021. december 6-án, a késő éjjeli órákban késsel fenyegette meg lakótársát.

délmagyar.hu

Forrás: police.hu

A Csongrád-Csanád megyei Főügyészség közleményében azt írja, hogy a Szegedi Járási Ügyészség távoltartás elrendelésére tett indítványt azzal a férfival szemben, akit a nyomozó hatóság azzal gyanúsít, hogy 2021. december 6-án, a késő éjjeli órákban késsel fenyegette meg lakótársát.

 

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított a sértettel közösen használt szegedi társasházi lakásban nézeteltérés okán egy-egy késsel a kezében lépett be a férfi szobájába. 

Vitájuk során az egyik kést élével a sértett nyakához szorította, s eközben megfenyegette.

A férfival szemben súlyos testi sértés bűntettének kísérlete és zaklatás vétsége miatt indult büntetőeljárásban az ügyészség a gyanúsítottnak a sértettől illetve a lakástól való távoltartásának elrendelését indítványozta a Szegedi Járásbíróság előtt. A Szegedi Járásbíróság a kényszerintézkedést az ügyészi indítvánnyal egyezően, 4 hónap időtartamra elrendelte. Végzése az ellene bejelentett védelmi fellebbezés folytán nem vált véglegessé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!