Rendőrkézen a tettes

2022.04.27. 16:08

Leszúrta ismerősét egy külföldi férfi Forráskúton

Meg akarta szerezni pénzét ezért leszúrta alkalmi ismerősét egy 55 éves férfi Forráskúton. A szegedi és kisteleki rendőrök összehangolt munkájának eredményeként elfogták.

delmagyar.hu

A rendőrségre 2022. április 26-án délelőtt érkezett bejelentés, hogy egy férfi hasi sérülésekkel jelentkezett orvosi ellátásra az egyik szegedi egészségügyi intézményben. Az elvégzett vizsgálatok során felmerült annak gyanúja, hogy a sérüléseket más okozhatta.

A sértett a kiérkező egyenruhásoknak elmondta, hogy egy nappal korábban alkalmi ismerőse egy pillangókéssel megszúrta, majd elvette több ezer forintját.

A szegedi rendőrök - figyelemmel az eset súlyosságára – a megyében lévő többi rendőrkapitányság bevonásával megkezdték a feltételezett elkövető felkutatását, valamint kézrekerítését.

Az elvégzett adatgyűjtés és tanúkihallgatások eredményeként a külföldi férfit a bejelentéstől számított hét órán belül a kiadott személyleírás alapján elfogták Kisteleken. – írja a police.hu.        

A nyomozók a gyanúsítottat kihallgatták és őrizetbe vették, majd kezdeményezték letartóztatását az ügyészségen.  

A férfi ellen rablás és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!