Móczás K. Autócentrum Kft. cégprofil

Cégadatok

Móczás K. Autócentrum Kft.
Dorozsmai út 24-26.
Szeged

Telefon:
Honlap:


Cég leírása:

A Móczás K Autócentrum 2004-ben alakult, a Móczás Autóház Kft. két tulajdonosának, Móczás Józsefnek és Móczás Krisztiánnak cégalapításával. Kezdetben a tevékenységünk használt autók értékesítéséből állt. A cég 2004-től bajai telephellyel működik.

2007-ben szerződést kötöttünk a Mazda Motor Hungary Kft.-vel, így foglalkozni kezdtünk új Mazda gépkocsik értékesítésével és szervizével, valamint eredeti alkatrészek értékesítésével. Vállalkozásunk nemrégiben új beruházásként létrehozta szegedi telephelyünket, melyet anyacégünk a Móczás Autóház Kft. kivitelezett. Ezen lépéssel Csongrád megyében és Baján kizárólagos Mazda kereskedők lettünk.

Cégünk Mazdával való együttműködése óta évi átlag 100 darab fölötti új autót és körülbelül ugyanennyi használt autót értékesít.
Területünk a piaci részesedésben folyamatosan első helyen áll, a Mazda magyarországi kereskedői hálózaton belül10%- feletti területi részesedéssel.
Szervizünk az eltelt 3 év óta folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal és fejlődő személyzettel várja az egyre növekvő ügyfélkörünket. Mindkét területen a kiemelt ügyfélkezelésre, kapcsolattartásra törekszünk. Ez ügyfél elégedettségünkön is kitűnik, hiszen folyamatosan vezetjük ezt a statisztikát is a magyar hálózaton belül és a privát felméréseink is rendkívül pozitívak.

Célkitűzéseink

Baján és Szegeden egyaránt, pozitív márkaimázs megteremtése, a meglévő ügyfélkörünkön túl új vásárlóréteg megnyerése, valamint a Mazdában rejlő piaci potenciál kiaknázása. Ezt előremutató marketing politikánkkal, ügyfélbarát stratégiánkkal próbáljuk elérni.A(z) Móczás K. Autócentrum Kft. állásai

0 Állás

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Feliratkozás állás értesítőre