Globe Facility Management Zrt. cégprofil

Cégadatok

Globe Facility Management Zrt.
Hungária krt. 64.
Budapest

Telefon: +36-1-222-0404
Honlap: https://www.globe-fpm.hu/


Cég leírása:

A Globe Facility Management Zrt. három egymástól független szolgáltatási területen dolgozik. Ezek közé tartozik az ingatlan üzemeltetés, telekommunikációval kapcsolatos beruházások kivitelezése, és klíma illetve légkezelő rendszerek forgalmazása, telepítése és üzemeltetése.

 

Vállalatunk tevékenysége nyolc vidéki kirendeltségünkön keresztül országos lefedettségű. Vidéki helyszíneinken szerszámozott autókkal, szakképzett szerelőkkel, és egy-egy kisebb raktárkészlettel állunk partnereink rendelkezésére.

 

Szervizes műszaki kollégáink 24 órás diszpécserszolgálatunk vezénylésével jutnak el a helyszínekre. Ezt igyekszünk a legrövidebb kiszállási idővel és a szükségesnél nem nagyobb távolság megtételével koordinálni.

 

Munkatársaink az ügyfél igényekhez igazodóan a hagyományos írott, illetve az FM piacon egyedinek számító elektronikus munkalapon rögzítik és igazolják az elvégzett munkákat. Ez utóbbi mellé fénykép és egyéb bizonylat is csatolható, mindezt rendkívül gyors, és után követhető formában.

 

Vállalatunk a vidéki telephelyeken raktározott anyagokon kívül 1500m2-es központi raktárt tart fent, ahol nagy mennyiségben tárol, telepítésekhez, üzemeltetéshez, és hibajavításhoz szükséges anyagokat, így téve folyamatossá a zavartalan szolgáltatáshoz szükséges anyagellátást.

 

Kiválasztott anyag beszállítóinkat fél éves intervallumban folyamatosan versenyeztetjük, így a legkedvezőbb beszállítói feltételek mellett tudjuk partnereinket kiszolgálni.

 

Ezt a kézzelfogható előnyt maradéktalanul ki tudják használni azok az országos hálózattal rendelkező megbízóink, akiknek fontos a gyorsaság és a kiszámítható munkavégzés, de az egyedi kis megrendelők is, akiknél a szolgáltatás színvonala természetesen azonos.

 

Globe Facility Management Zrt. értékesítési területen két a klíma iparban jól elkülönülő berendezés családot képvisel:

UNTES márkájú folyadékhűtők, légkezelő berendezések, fan-coil-ok széles választéka

HIREF márkájú speciálisan adatközpont, szerverterem hűtő berendezések

A képviselt berendezések betervezésre kerültek a MOL kutaknál, egészségügyi központokba, illetve kormányzati épületek kivitelezésénél. Berendezéseink működnek irodaházakban, iparban, telekommunikációs illetve banki területen egyaránt, ezek természetesen igény esetén megtekinthetőek.

 

A Globe Facility Management Zrt. magyar tulajdonú ingatlan üzemeltetéssel, telekommunikációhoz kapcsolódó kivitelezésekkel, illetve klíma és légtechnikai berendezések forgalmazásával, üzemeltetésével foglalkozó közép méretű vállalkozás.



A(z) Globe Facility Management Zrt. állásai

0 Állás

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Feliratkozás állás értesítőre