QLM Logistics Solutions Kft. cégprofil

Cégadatok

QLM Logistics Solutions Kft.
Tópark u. 3.
Törökbálint

Telefon:
Honlap: https://qlm.hu/


Cég leírása:

Több mint 10 éves múlt, 150 év tapasztalat

10 éves múltunkat és kollégáink több mint 150 éves tapasztalatát építjük be minden egyes projektünkbe, hogy a partnereink raktári folyamata egy hatékonyan működő rendszerré álljon össze.

Az intralogisztika hatalmas változáson megy keresztül napjainkban, ezért tudásunkat mi is folyamatosan fejlesztjük, lételemünk az innováció, a fejlődés, a nyitottság.

Tudjuk, hogy egy raktár sosem állhat le, és hogy egy raktárban, egy ellátási folyamatban sosem alakul ki állandóság, az elvárások, igények mindig változnak és új kihívások elé állítják üzemeltető partnereinket.

Ezért megbízható hosszú távon működőképes megoldásokat kínálunk partnereinknek, és a működés során sem hagyjuk magára. Minden partnerünk állandóan számíthat ránk. Olyan felelősséggel tekintünk minden partnerünkre, mintha a saját üzletünkről lenne szó.
 

Testreszabott, igényeinek legmegfelelőbb megoldás

A feladat nálunk mindig a probléma azonosításával kezdődik. A megfelelő megoldás megtalálása érdekében első lépésként rendszerfelmérésünkkel megismerjük ügyfeleink logisztikai folyamatait, igényeit, az azokban rejlő potenciálokat, problémákat, és fejlesztési lehetőségeket. Ezeket figyelembe véve pedig fejlesztési alternatívákat adunk partnereink számára, melyből a közös együttműködés során kiválasztjuk a cég operatív és stratégiai céljait leginkább szolgáló megoldási javaslatot. Mindig a partnerünk igényeit tartjuk szem előtt és kizárólag a számukra legoptimálisabb megoldást javasoljuk.

 

Jövőkompatibilis szemléletmód

Tisztában vagyunk a trendekkel, folyamatosan követjük az iparági újdonságokat. Tudjuk, hogy az Ipar 4.0 – azaz automatizálás, robotika – a versenyképesség alapja lesz a jövőben. Ezért mi már most olyan megoldásokat kínálunk partnereinknek, amivel meg tudják alapozni jövőbeli sikereiket. Csak olyan megoldásokat javaslunk, ami nem lesz elavult technológia 5 év múlva.

 

 

 
 
 
 


A(z) QLM Logistics Solutions Kft. állásai

0 Állás

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Feliratkozás állás értesítőre