Fontana Credit Takarékszövetkezet cégprofil

Cégadatok

Fontana Credit Takarékszövetkezet
Mikszáth K. u. 15.
Szeged

Telefon:
Honlap: http://www.fontanatakarek.hu/


Cég leírása:

A FONTANA Credit Takarékszövetkezet az 50 éves múlttal rendelkező Szőreg és Vidéke Takarékszövetkezet, illetve a Székkutas és Vidéke Takarékszövetkezet beolvadással történő egyesülését követően 2008. szeptember 1-jén kezdte meg együttes működését.

Ma már Takarékszövetkezetünk, a régió egyik legnagyobb, 21 kirendeltséggel működő takarékszövetkezete. Jelentős súlyt képvisel Csongrád megye több településén és Bács-Kiskun megyében is képviselteti magát, de fővárosunkban is az ügyfelek rendelkezésére áll. Pénzintézetünk központja Szegeden müködik.

A megnövekedett működési terület szükségessé tette, hogy a Takarékszövetkezet külső megjelenésében is megújuljon, hogy a hagyományoktól eltérő módon, újszerű elnevezést kapjon, melynek kapcsán joggal mondhatjuk el magunkról, hogy az értékek nem, csak a név változott.

A jövőben, az egyesült Takarékszövetkezet termékeiről, szolgáltatásairól, az alkalmazott kondíciókról, és minden más fontos információról ezen az oldalon tájékozódhat. Szintén itt kaphat tájékoztatást a Takarékszövetkezet 21 kirendeltségének elérhetőségéről, az ügyfélfogadási időről, és bankautomatáink elhelyezkedéséről.


A(z) Fontana Credit Takarékszövetkezet állásai

0 Állás

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Feliratkozás állás értesítőre