Euromedic Dent Kft. cégprofil

Cégadatok

Euromedic Dent Kft.
Dorottya utca 1.
Budapest

Telefon:
Honlap: http://www.euromedic-hungary.com/Index.aspx?MN=DentAzEuromedicDent&LN=Hungarian


Cég leírása:

A gyógyító munka zavartalanságához az egyre elfoglaltabb fogorvosoknak is professzionális háttértámogatásra van szükségük, hiszen csak akkor tudnak a gyógyításra koncentrálni, ha nem kell a drága időt a beszerzésre, a karbantartásra pazarolniuk, ha erős, megbízható, világvezető márkákat képviselő, pénzügyileg stabil partnerre támaszkodhatnak a mindennapi munka során. Ezt az igényt felismerve hoztuk létre 2013 tavaszán az Euromedic vállalatcsalád legújabb tagját, az Euromedic Dentet.

Cégünk egy nagy múltú csoport tagjaként jól ismeri a hazai egészségügyi piac sajátosságait, és szolgáltatásaival lefedi a teljes fogászati piac igényeit a magán- és az állami területen egyaránt. Tudjuk, hogy fontos változások zajlanak, hogy a páciensek egyre inkább azokat a rendelőket keresik fel, ahol komplex szolgáltatást kapnak, ahol egy épületen belül elkészül a szükséges röntgen, megtalálható a fogtechnikus, lezajlik a kezelés. A szakterület, a technológiák folyamatos fejlődése miatt mindezt csak a stabil, megbízható partnerekre építő fogorvosok, rendelők tudják nyújtani a betegeknek.

Legyen szó alapanyagok, fogyóeszközök, nagy berendezések vagy műszerek beszerzéséről, azonnali kiszállításáról, utóbbiak szervizeléséről, az Euromedic Dent rugalmasan alakítható szolgáltatásokkal, egyedi pénzügyi megoldásokkal, minőségi termékekkel segíti partnerei gyógyító munkáját. Tevékenységünket nemcsak az Euromedic majdnem két évtizedes tapasztalata, hanem például az egész országot lefedő logisztikai rendszere, raktárai is segítik.

Tudjuk, hogy aki az emberek egészségével kapcsolatban tevékenykedik, annak rendkívül nagy a felelőssége. Ezért, csatlakozva az Euromedic vállalatcsalád az egészségmegőrzés fontosságára épülő ismeretterjesztő programjához, az Euromedic Dent kiemelt feladatának tartja a szájhigiénia, a fogászati ellátás szintjének emelését Magyarországon.A(z) Euromedic Dent Kft. állásai

0 Állás

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Feliratkozás állás értesítőre