Audi Hungaria Zrt. cégprofil

Cégadatok

Audi Hungaria Zrt.
Audi Hungária út 1.
Győr

Telefon: +36 96 66-8888
Honlap: www.audi.hu/karrier/allasportal


Cég leírása:

Az Audi Hungaria Motor Kft. az 1993-as alapítása óta Magyarország és a kelet-közép-európai régió egyik meghatározó vállalatává fejlődött. A világ legnagyobb motorgyára mellett egy teljes gyártási folyamatot lefedő autógyár is működik Győrben. A gyártás mellett 2001 óta rendelkezünk műszaki fejlesztéssel is, ahol szakembereink a járműhajtás- és a járműfejlesztés területeken high-tech körülmények között fejleszthetik prémium termékeink minőségét.  Munkatársi létszámunk ma meghaladja a 11 500 főt.
Vállalatunk attraktivitása nemcsak a változatos munkaköri feladatokban rejlik, hanem széleskörű juttatási csomagunk is vonzó a potenciális munkavállalóknak. Kollégáinknak nemcsak versenyképes fizetést biztosítunk, hanem többek között támogatjuk a munkába járást, a lakásvásárlást, illetve kedvezményes autóvásárlási programunkat is igénybe vehetik. Mindemellett fontos számunkra a munkatársak továbbképzése – legyen szó nyelvtanfolyamról, szakmai ismeretekről vagy épp személyes kompetenciákról.
Büszkék vagyunk városunkra, Győrre is, amely egyesíti magában a családias hangulatot és az európai színvonalú pezsgést! Több mint 130 000 ember népesíti be a barokk utcákat, a csalogató belvárosi teraszokat, akik nemcsak az oktatás
és a munkaerőpiac terén találják meg számításaikat, de a szabadidő tartalmas eltöltésére is megannyi lehetőséget kínál számukra a vizek városa.
 


A(z) Audi Hungaria Zrt. állásai

0 Állás

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Feliratkozás állás értesítőre