Délmagyarország 110 - Közös a történetünk!

2020.04.20. 17:30

Szentmihályi óvodások szívmelengető ajándéka – Fotók, annó 1991

Újragondolt Annó rovatunkban ma nincs politika, hanem ünnep van: Gyenes Kálmán egy közösség szeretettel teli előadásán járt.

Munkatársunktól

Óvodások ajándékműsora a szentmihályi Móricz Zsigmond Művelődési Házban 1991 januárján.

Fotó: Gyenes Kálmán. Azonosító: mfmGyK35

Szívmelengető képriportot hozott Gyenes Kálmán 1991 januárjában a szentmihályi Móricz Zsigmond Művelődési Házból, ahol helyi óvodások a nagyszülőket hívták meg ajándékműsorra. A félórás előadásban jeleneteket, játékokat és énekeket mutattak be a nagycsoportosok a láthatóan meghatódott közönségnek.

 

Újraindult Annó rovatunk

A Móra Ferenc Múzeummal együttműködésben, a Délmagyarország egykori fotóriportereinek munkáiból újra elindítottuk Annó rovatunkat.

- Sorozatunkban régi fotókat próbálunk beazonosítani. Harminc-negyven-ötven év távlatában azonban fenn kell tartanunk a tévedés jogát. Ha Ön felismeri a fotón szereplőket, helyszíneket, örömmel várjuk észrevételét az online[kukac]delmagyar.hu címen!

- Önnek is vannak régi fotói közösségi, családi eseményekről, amelyeket megosztana olvasóinkkal az Annó rovatban? Írjon nekünk!

- Az Annó oldalain megjelent fotók a Délmagyarország kiadó tulajdonát képezik. A fotókat a Móra Ferenc Múzeum helytörténeti gyűjteménye gondozza.

Nézzen be hozzánk, képek annó!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!