Szeged és környéke

2012.06.26. 22:40

Szerdai legesleg: mondja meg ön, ki nyeri a foci Eb-t!

Szeged – Újabb különszámmal jelentkezik a Szerdai legesleg. Egy „roppant egyszerű kérdésre" vagyunk kíváncsiak, meg persze a véleményükre – szokás szerint.

Delmagyar.hu



Saturnus elemzése: Spanyolország már nem rendelkezik nagy át ütő képességgel láthattuk, nem tudták felmutatni a meggyőző fölényüket. Nincs egy kimagasló csatáruk és fedezetük. Szerintem Portugália megveri a spanyolokat. Ronaldót nem kedvelem, de képessége elvitathatatlan, ő fogja eldönteni a csata kimenetelét. Az olaszok hamar el fognak fáradni, és nincs nekik sem kimagaslóan veszélyes csatáruk, aki a németeket leiskolázná. A németek viszont óriási erőtartalékkal rendelkeznek. Négy, akár öt gólveszélyes csatáruk van, nagyon kulturált és főleg intelligens focit játszanak. Technikai rögtönzésük és ötletes játékuk meggyőző fölényt jelent számukra. Ők nyerik az EB-t 2012-ben. Beértek. Portugál-német döntő lesz.

szikesanyi is mindent tud: A portugálok ma megverik a spanyolokat és döntősök lesznek. A másik meccsen a németek megverik az olaszokat. A döntőben: Portugál-Németország 1-3.

mami Zsákáról Cé "pusztulását" vizionálja: Portugália-Olaszország, döntetlen lesz, aztán hosszabbítás, végül 11-es rúgásokkal. Ronaldó kihagyja, így az olaszok fognak nyerni!

anita2343 a fehér-feketékkel van: Németország nyer, a spanyolokat verik 3-1-re.

csanádikának mindössze egy kívánsága van: Spanyolország-Olaszország döntőt szeretnék látni... Természetesen spanyol győzelemmel.

karaly így látja a hátralévő meccseket: A spanyolok biztosan nyernek a portugálok ellen. A németek jók, de szerintem nem bírnak a defenzív olasz focival, így egy spanyol-olasz döntőre tippelek, spanyol végső győzelemmel.

csapokrisz is mindhárom meccset előre látja: A Spanyolország-Portugália 2-2 után hosszabbításban továbbjut Portugália . A Németország-Olaszország meccsen Németország jut tovább 2-1-es eredménnyel. A döntőben a Németország nyer 2-1-re.

viktorfradi Portugáliában hisz: Portugália. Spanyol-portugál 1-1, hosszabbításban nem lesz gól, 11-esekkel a portugálok jutnak be a döntőbe. A másik ágon a németek rendes játékidőben 2-1-re nyernek az olaszok ellen, majd pedig vasárnap Portugália 1-1 után a hosszabbítás perceiben fog győzedelmeskedni.

Bors Miklós: ...kommentár nélkül: Spanyolország nyeri az EB-t!

Kojo minimalista, eredménycentrikus kommentje: Spanyol-portugál 1-0, német-olasz 2-1, spanyol-német 1-2.

Krasznajutka Cé drukker: Nagyon szurkolok a portugál csapat sikerének. Ebben erősít a csapat vezérének hihetetlen győzni akarása.

Balázs Tamás szoros döntőőt vár: A Foci Eb döntőjét Spanyolország és Németország fogják játszani. Nagyon kiélezett mérkőzés lesz. Egy gólon fog múlni a győzelem, Spanyolország nyer 1-0-ra vagy 2-1-re.

Milán egyik azon keveseknek, akik szerint nem lesznek ott a németek a döntőben: Spanyolok nyernek a portugálok ellen 2-1-re, a német-olasz 2-3, a döntő Spanyolország-Olaszország 3-1.

ariel is spanyol-német finálét vár: A spanyolok minden meccsükön eldugják a labdát, szokásuk szerint. A portugálokat 11-esekkel legyőzik. A németek 2-1-re legyőzik az olaszokat (kapnak egy gólt, erre észbekapnak, s válaszul rúgnak egyet).Spanyol-német döntőben hosszabbításban a németek 1-0-ra nyernek.

Bures Péter olasz továbjutásban és végső győzelemben hisz: Olaszország! A németek ellen 11-egyesekkel bejut a döntőbe, és ott Portugáliát megveri 2-1-re!

Nagyvári László véleménye: Szerintem Spanyolország és Németország fogja a döntőt játszani. A spanyolok fognak nyerni a döntőben 3-2-re.

Talpas Emil spanyolszurker: Döntőbe jutnak: Spanyolország; Németország. Döntő eredménye: 1-0, Spanyolország javára

Booth pontos eredményt nem mond csak egy lehetsége kimenetelt: Spanyolország-Németország döntőben a rendes játékidőben döntetlen, a 2×15 percben Spanyolország megszerzi a győztes gólt.

Csak csajok: ők is szurkoltak a foci Eb-n. Fotó: MTI (galéria)


Deli Ferencné is a németeknek szurkol: Németország 3-1-re veri Spanyolországot.

Benő mindhárom meccsen gólzáport vár: A spanyol-portugál küzdelemből 2-2 után 11-esekkel továbbjut a spanyol csapat. A német-olasz párharcból a németek jutnak tovább 3-2-es eredménnyel. A döntőben a spanyolok nyernek 2-1-re.

edocika mindhárom hátralévő meccs eredményét megadta: Spanyolország-Portugália 2-1, Németország-Olaszország 1-0, döntőben: Spanyolország-Németország 2-1

Vuk ezt látta a jósgömbjében: Spanyolország megveri Portugáliát, amitől Ronaldo lemossa a zselét a hajáról és elvonul egy sarokba sírni. Németország megveri az olaszokat, ettől Balotelli lenyírja a punktaraját (majd megpróbálja felvenni a pulcsiját, ami csak segítséggel fog neki sikerülni). Ezután a németek simán verik az unalmasan passzolgató spanyolokat. Ugyanis a nemetek szeretnek gólt is lőni, nem csak tartogatni a labdát.

Agnes21 remek meccset vár a döntőben: Németország Spanyolországgal fog játszani a döntöben, és 3-2-re nyer. Szép meccs lesz!

tibcsi: Német-spanyol döntő, a németek 4-2-re nyernek.

pepe portugálfan: Portugália-Spanyolország 1-1 - tizenegyeskel Portugália továbbmegy. Németország-Olaszország 0-1. Portugália-Olaszország döntö 2-0. Portugália nyeri, nem kérdés, mert cr7 kirobbanó formában van.

miskolczij a spanyol utat vázolta fel: Spanyolország: ma este 1-1-es döntetlen után továbbjutnak a hosszabbításban. Olaszok nyernek a Németek ellen, majd a döntőben spanyol-olasz 2-0. Ilyen egyszerű.

Gab is németpárti: Német-portugál döntő, a németek nyernek 3:0-ra.

horigo52 is német szurker: Németország-Spanyolország döntő lesz, amelyet a németek nyernek 2-1-re.

ManUnited nem aprózta el: Német-spanyol döntő, rendes játékidő 1-1, hosszabbítás után 2-2, tizenegyesekkel 4-3 a németeknek. (Ha így lesz, tuti, nem fogunk unatkozni - a szerk.)

Borivoje61 csak a német ággal foglalkozik. Szerinte: Németország-Olaszország 3-1, majd Németország-Portugália 2-1

Szüpe párosítást és eredményt is jósol: Németország-Spanyolország döntő lesz, amelyet a németek nyernek 3-1-re.

Kuckura minimalista véleménye az Eb nyerteséről: Németország. (Ennél nyugodtan írhatnak többet, részletesebben is! - a szerk.)

Csak csajok: ők is szurkoltak a foci Eb-n. Fotó: MTI (galéria)

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!