Szeged és környéke

2019.09.07. 22:26

Helikopterrel jönne? Nem gond! Így néz ki egy 1 millió eurós szatymazi luxusingatlan - fotók

Az 1997-ben épült kúria elképesztően sok mindent tartogat - még a helikopter-közlekedés tervszerű biztosítására is gondoltak az eredeti tulajdonosok.

Az 1997-ben épült kúria elképesztően sok mindent tartogat, a több lakóépület és lakás mellett, többek között a helikopter közlekedés tervszerű biztosítására is gondoltak az eredeti tulajdonosok. Nézzen szét a 662 négyzetméternyi luxusingatlanban és izzítsa a propellereket!

Így néz ki egy 1 millió eurós szatymazi luxusingatlan - GALÉRIA

“Az ingatlanon 3 db lakóépület van, ami 4 db külön bejáratú lakással és gépkocsik fogadására létesített fűtött garázzsal rendelkezik (...)  A lakóépületek közül az oszlopos - tornácos terasszal és úszómedencével összefüggően épített - egyszintes kúria egy lakást tartalmaz 2 fürdőszobával, plusz 2 beállós fűtött teremgarázzsal a keleti oldalon, 257 nm-es hasznos alapterülettel. A déli oldalon létesített lakóépület 2 db lakást tartalmaz, (1 lakás fürdőszobával a földszinten, 1 lakás pedig fürdőszobával a külön bejáratú tetőtérben, itt szintén tartozik hozzájuk 2 beállós teremgarázs, összesen 190 nm-es hasznos alapterülettel. A nyugati oldalon, a teniszpálya mellett létesített lakóépület 1 db.földszint plusz tetőteres lakást tartalmaz 2 fürdőszobával (fsz.+ tetőtér), valamint 2 x 2 beállós fűtött teremgarázsokkal az épület mindkét oldalán, 215 nm-es hasznos alapterülettel. (...)" - ezt mind ígéri a hirdetés szövege, de nem csak ennyit.


Egy mondatot még idéznénk:

 

"Az ingatlan légterének és nagy udvarának tervszerűen kivitelezett akadálymentesítése a helikopteres légi közlekedés biztosítását szolgálja."

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!