Autó

2007.08.08. 16:19

Profiktól a profiknak a Fiattól

Augusztus 11-én, szombaton 10 és 18 óra között Fiat haszongépjármű roadshow lesz Szegeden a Cora parkolójában. A márka nagyon széles, több mint tíz darabból álló palettájából – Panda van, Punto Van, Doblo, Scudo, Ducato stb. – minimum hét nyolc „kiállítási tárgy" lesz, két-három autó pedig a városban köröz majd.

Köztük például a talán nem annyira ismert a Strada, amelyet nem lehet majd nem észre venni. Menet közben ugyanis hangosbemondóval invitálja a látogatókat a helyszínre, a Cora parkolóba.

Az áruház előtt különböző focihoz kapcsolódó játékokat is szerveznek, lesz lábtengó, fejelő bajnokság, csocsózás, kapura rúgás a Ducatóba stb.

A játékok résztvevői ajándékokat kapnak, közülük a legértékesebb az az 5 pár belépőjegy, amellyel az augusztus 22-ei olasz-magyar focimeccsre szól. A jegyeket még szombaton kisorsolják, röviddel a Roadshow zárása előtt.

Fiat Rupesky Szeged, Fonógyári út 8. Telefon: 62/558-700 [email protected] www.rupesky.hu „Ön a szakmájához ért, mi az autógyártáshoz – vallja a Fiat – élvonalbeli haszongépjárműveket alkotunk, hogy Ön is a legjobbak közé tartozzon." Ennek jegyében várnak minden érdeklődőt szombaton Szegeden a Cora parkolójába.

Címkék#autó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!