Autó

2008.08.05. 17:48

121 autót szállíthat a Csányi-birodalomnak a TMAX

Országosan is jelentős gépjármű beszerzési tender első átadása volt hétfőn a szegedi TMAX szalonban. A Picket, illetve Sole-Mizo-t is tulajdonló Csányi Sándor érdekeltségébe tartozó Pannon Food Beszerzési Egyesülés decemberben írta ki flottapályázatát 121 autó szállítására, s ezen a TMAX futott be.

Munkatársunktól

A csoportba tartozó nagyvállalatok közül egyelőre a szegedi központú Pick Zrt. és Sole-Mizo Zrt. vette át a Toyotákat. A fél milliárd forintos tenderen a legnagyobb autógyártók versenyeztek: a kiírók az ár, értéktartás, üzemeltetési költségek, felszereltség és fogyasztási szempontból értékelték az autók paramétereit. Ennek precízségét jól jellemzi a pályázat kiírásától, az átadásig eltelt nyolc hónap. A TMAX, mint Toyota márkakereskedő kapott lehetőséget a Yaris, Corolla, Avensis dízel motorral szerelt modelljeinek szállítására.

121 autót szállíthat a Csányi-birodalomnak a TMAX.

121 autót szállíthat a Csányi-birodalomnak a TMAX.
Nagy Szabolcs menedzser elismerésként értékelte, hogy ők nyerték a pályázatot. „Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy egyre több minőségi termékeket gyártó, vagy szolgáltató szegedi nagyvállalatot láthatunk el a világ legnagyobb autógyártójának modelljeivel. Elismerés, hogy hazánk egyik legbefolyásosabb üzletemberének lehetünk a partnerei. Az eddig itthon jellemzően egyéni ügyfeleknek értékesítő Toyota márka célja, hogy a flottapiacra betörve súlyához méltóan képviseltesse magát.

A csoportba tartozó nagyvállalatok közül egyelőre a szegedi központú Pick Zrt. és Sole-Mizo Zrt. vette át a Toyotákat.

A csoportba tartozó nagyvállalatok közül egyelőre a szegedi központú Pick Zrt.
és Sole-Mizo Zrt. vette át a Toyotákat.

Szegeden az elmúlt néhány évben a nulláról kezdve küzdöttük fel magunkat értékesítési és vevőszolgálati munkánkkal a megye márkakereskedései közül a 2. helyre. A magyarországi Toyota hálózatban az idei értékesítési darabszám tekintetében a 6. helyet foglaljuk el úgy, hogy négyen előttünk fővárosiak."

Címkék#autó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!