Autó

2019.01.09. 18:35

Las Vegasban mutatkozott be az új, Kecskeméten gyártott Mercedes-Benz CLA Coupé - fotókon a csodajárgány

A formaterv az elődmodellénél is kecsesebb. A "Világszínvonal Magyarországról" szlogent az új CLA tovább erősíti.

Munkatársunktól

Intelligencia felsőfokon, Kecskemétről


A Las Vegas-i CES (Consumer Electronics Show) keretein belül bemutatkozott az új, hazánkban gyártott Mercedes-Benz CLA Coupé, mely figyelemfelkeltő formatervvel és rendkívül intelligens megoldásokkal érkezik. Az MBUX belső tér asszisztenstől kezdve, amely a vezérlési parancsokat akár kézmozdulatok alapján is képes teljesíteni, az Augmented Reality navigáción keresztül az egyedi fitness-javaslatokat felvonultató ENERGIZING COACH funkcióig az új CLA számtalan okos megoldással büszkélkedhet.


Mindezeken túl a négyajtós kupét magas szintű aerodinamikai tulajdonságai, hatékonysága és a vezetői segédrendszerek csomag új Intelligent Drive funkciói teszik még kiemelkedőbbé. A formaterv az elődmodellénél is kecsesebb, a motorháztető Powerdome domborításai és a lejjebb helyezett hátsó rendszám pedig még jobban kihangsúlyozzák a modell kupés karakterét.


A "Világszínvonal Magyarországról" szlogent az új CLA tovább erősíti, hiszen a Mercedes-Benz legújabb büszkeségét továbbra is Kecskeméten gyártják majd, csakúgy, mint az elődmodellt - írja a Mercedes-Benz Hungária Kft. sajtóanyagában.

 

Fotók: Mercedes

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!