Délmagyar logó

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -4°C | -1°C Még több cikk.

Újra van Opel szalon Szegeden

A mai gazdasági helyzetben, amely talán az autóipart érintette a legérzékenyebben, ritkán lehet új autószalon nyitásokról hallani – sokkal inkább a bezárásokról olvashatunk. Így különösen nagy teljesítmény a C-Mobiltól, hogy újabb befektetéssel bővítette portfolióját, és immár négy márkát – BMW, Peugeot, Opel, Chevrolet – forgalmaz térségünkben.
Hosszú idő után tér vissza az Opel Csongrád megyébe, a márkát a C-Mobil képviseli hivatalosan, Szegeden a Kálvária sgt. 83-85. szám alatt. A csoport immár 16 éve foglalkozik gépjármű-kereskedelemmel és -szervizeléssel. Alapításkor a tulajdonosok azt a célt tűzték magunk elé, hogy a legjobb járművek mellé minőségi szolgáltatást biztosítanak ügyfeleiknek.

A C-Mobil azóta is ezzel az elkötelezettséggel, munkatársaik kiemelkedő szakmai felkészültségével igyekszik gondoskodni arról, hogy az autóvezetés élménye kényelmes, gyors, biztonságos legyen mindenki számára – az üzleti és a magánéletben egyaránt.

A tegnap esti szalonavatón az érkező vendégeket welcome drink pezsgővel fogadta az Opel C-Mobil. Kovács Tamás, az Opel Magyarország ügyvezető igazgatójának köszöntőbeszédét követően a tulajdonosi körből Kuti Péter szólt a vendégekhez, majd Oláh Ferenc, az Opel C-Mobil ügyvezető igazgatójának következett. Az est során elegáns állófogadással, kitűnő koktélokkal, valamint finger food partyval lepték meg a vendégeket.

Oláh Ferenc és Németh Tünde koccont, köztük Kuti Péter és Kovács Tamás.
Oláh Ferenc és Németh Tünde koccint, köztük Kuti Péter és Kovács Tamás.

Immár hivatalosan is van teljes jogú Opel márkakereskedése Szegednek és Csongrád megyének. Ízelítő a cég szolgáltatásainak széles és színes kínálatából:

– Új Opel személy- és haszongépjárművek értékesítése, garanciális és azon túli javítása
– Használt autók értékesítése, beszámítása, készpénzes felvásárlása
– Teljes körű biztosítási ügyintézés rövid határidővel az Allianz Hungaria és a Generali biztosító helyszíni kárfelvétele
– Gumihotel: Téli-nyári gumiabroncsok cseréje és tárolása
– Opel típusú gépjárművek teljes körű szervizelése
– Minden típus műszaki vizsgára való felkészítése, vizsgáztatása, karosszéria javítása és fényezése a legkorszerűbb technológiával és garanciával
– Eredeti gyári alkatrészek értékesítése garanciával
– Kézi mosás, autók külső és belső tisztítása

Hosszú idő után tér vissza az Opel Csongrád megyébe. Fotó: Karnok Csaba
Hosszú idő után tér vissza az Opel Csongrád megyébe.
Fotók: Karnok Csaba

Az Opel C-Mobil arra törekszik, hogy ügyfeleivel együtt gondolkodva a mindennapi utazást könnyebbé és örömtelibbé tegye. Keresi a módjait annak, hogy pozitívan befolyásolja – energiával töltse fel – az embereket, mindannyiszor, amikor az Opel márkával találkoznak.

A „Wir leben Autos" – a szenvedélyüket, elkötelezettségüket, részletekre fordított figyelmüket, felelősségüket, szándékukat és természetesen önbizalmukat is szimbolizálja. A C-Mobil csapata hisz abban, hogy az Opel autók nem csak a vezetésről szólnak, mindennapi életünk fontos részét képezik.                      (x)

Olvasóink írták

 • 7. frakk 2011. július 31. 16:54
  „Itt is az a rossz fogú kisfőnök fogja fogadni az ügyfeleket ????”
 • 6. hahaha62 2011. július 03. 09:03
  „5. azigen 2011.06.30. 23:19
  3. sadaskia 2011.06.27. 08:50

  "népautó" azaz Volkswagen

  IGEN BOCSÁNAT....VW----VAN SZÁMLÁM-ÍGY NEM PERELHETNEK AZ IGAZSÁGÉRT..AZ ÁRKÜLÖNBSÉG VISZONT TÖBB-MINT UNDORÍTÓ-----minden szegedi vw-nek mondom-hogy hol ne szervizeltessen....amikor kiküldte a srác-hogy mennyiért csinálnák...hát.....na irány a maszek--számlával harmadár...érdekes ugye?????”
 • 5. azigen 2011. június 30. 23:19
  „3. sadaskia 2011.06.27. 08:50

  "népautó" azaz Volkswagen :)”
 • 4. Egyolvasó 2011. június 28. 10:17
  „észre sem vettem, hogy nem volt Opel szalon.”
 • 3. sadaskia 2011. június 27. 08:50
  „mackósajt megkérdezhetem melyik márkánál tapasztaltad ezt ? Mármint a többlet számlázást...Szerintem nem vagy annyira bátor,hogy ezt is leírd :)”
 • 2. hahaha62 2011. június 25. 10:45
  „1. mackósajt 2011.06.25. 06:28
  Azért erre vigyázz-ezért beperelhetnek !Én a népautóról tudok érdekes dolgokat írni....amit most olajcserénél bruttó 2500ft-ért kaptam literenként ők majd 3 szoros áron számlázták...6 liternél nem semmi a különbség.....menjen szakszervízbe a kinek sok a pémze.,,,nekem viszont van bizonyítékom...számlán jól olvasható mindkét ár!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Érdekelne egy 3600-as camarro......mennyiért adják??????Chevrolette márkánál????Németben a jól felszerelt 30000 euro.....azaz 8 milla itt?????duplája....kapaszkodhat a magyar államocska a külföldi rendszám ellen ---majd kint lesz állandó itt meg csak ideiglenes lakcímem...ja és külföldi cégé lesz a bérelt autó-amit kintről fogok bérelni....na uGYe , hogy feléért lesz külföldi rendszámú autó!!!!!!!!!!!”
 • 1. mackósajt 2011. június 25. 06:28
  „Kár,hogy az Opel -nek is a C-Mobil a tulaja, mert akkor aggódhat,aki ott szervizeltet, vagy vesz autót!Ezt tapasztalatból tudom!Sok szerencsét! Főleg arra kell figyelni,hogy számlázásnál rendszeresen több olaj lesz számlázva, mint amennyi belefér a motorba.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A jövő Volvója már nem ütközik a vaddal

A Volvo az úton észlelt állatok esetén figyelmeztet és automatikusan fékez - ma még nem, de néhány… Tovább olvasom