Bács-Kiskun hírek

2010.05.19. 16:45

Tisztázatlan, hogyan halt meg a kétéves kisfiú

Bács-Kiskun - Egy kétéves kisfiú lelte halálát abban a tavaly októberben történt közlekedési balesetben, amelynek körülményei a mai napig tisztázatlanok.

Delmagyar.hu

2009. október 17-én 18 óra 50 perc körüli időben egy férfi az általa vezetett VW Touareg típusú járművel közlekedett az 52-es számú főúton Solt felöl Kecskemét irányába. Haladás közben megelőzte az előtte haladó férfi által vezetett Suzuki Swiftet, majd a manőver után hirtelen fékezett és a Suzuki a gépkocsi hátuljának ütközött. A karambol után mindkét jármű áttért a szemközti sávba, és a Kecskemét felöl Solt irányába közlekedő Renault Mégané az úton merőlegesen álló Suzukiba rohant. A baleset következtében a Suzuki jobb hátsó utasa, egy kétéves kisfiú olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, a jobb hátsó ülésen utazó anyuka nyolc napon túl gyógyuló súlyos, életveszélyes sérülést, míg a jobb első ülésen utazó gyermek nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság kéri azon két személy jelentkezését, akik a baleset helyszínén megálltak segítséget nyújtani a Suzuki jármű hátsó ülésén helyet foglaló személy kiemelésében. A két ismeretlen 25-26 év körüli fiatal férfiak, az egyik személy 175 cm magas, szőke rövidre vágott hajú, míg a másik körülbelül 170 cm magas sötétbarna hajú. A két férfi egy Opel gyártmányú személyautóval közlekedett az 52-es számú főúton Solt felöl Kecskemét irányába.

A rendőrség továbbá várja azon személyek jelentkezését, akik a baleset bekövetkezésének körülményeiről információval tudnak szolgálni. Jelentkezni a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, a 76/ 484-684 -es telefonszám 35-24-es vagy 34-29-es mellékén lehet."

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!