Délmagyar logó

2019. 05. 19. vasárnap - Ivó, Milán Még több cikk.

Elásott emberek: hajléktalan házaspár segédkezett a gyilkosságokban

A Magyar Nemzet újságírója úgy tudja, hogy a gyilkosságokat a korábban őrizetbe vett szerb állampolgárságú férfi követte el egy, Csepel-szigeti erdőben élő magyar házaspárral.
Lukács Csabának, a lap munkatársának sikerült telefonon beszélnie egy erdélyi származású fiatalemberrel, akinek sikerült kiásnia magát, és aki a múlt héten értesítette a rendőrséget.

Az áldozat nem akarja felfedni kilétét a nyilvánosság előtt. Elmondta azonban, a szerb állampolgárságú férfi korábban a fiatalember családjának az ismerőse volt.

A szerb férfi többször kért tőlük pénzt kölcsön, amit részben meg is adott, hogy így a bizalmukba férkőzzön. A múlt héten, a fiatalember fizetése napján a szerb férfi sörözni hívta a csepeli erdőbe a barátaihoz, egy erdőben élő hajléktalan házaspárhoz. Sörözés közben azonban a fiatalembert hátulról lefogták, és fojtogatni kezdték.

Elvették bankkártyáját, és arra kényszerítették, hogy árulja el a kártya PIN-kódját. A fiatalember megadta a számot, ám nem bíztak meg benne, ezért nyakig betemették egy előre kiásott gödörbe(korábban a kérdésére azt mondták, hogy a gödör árnyékszék építéséhez kell). A férfit guggoló helyzetben, hátrakötött kézzel ásták el, mert ebben a pozícióban a legnehezebb kijutni a gödörből.

Az áldozatnak valahogy mégis sikerült magát kiásnia, és elmenekülnie. Előbb azonban még az őrzésére hátrahagyott kutyával is meg kellett küzdenie. Menekülés közben többekkel is találkozott, akiktől a mobiltelefonjukat kérte a rendőrség hívására, ám senki nem adta oda, úgy megijedtek a véres, sáros embertől. A férfi végül hazajutott csepeli lakásába, onnan értesítette a rendőrséget.

A rendőröknek 24 órán belül sikerült elfogniuk az elkövetőket. Azért nem adtak korábban hírt az esetről, mert a szerb férfi csak most tett beismerő vallomást, amiből kiderült az is, hogy már több áldozatot öltek meg hasonló módszerrel.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Karókkal vertek halálra két férfit Hangácson: lezárult a nyomozás

A karókkal felfegyverkezett csoport tagjai egy 39 és 31 éves férfit vertek halálra. Tovább olvasom