Délmagyar logó

2019. 05. 26. vasárnap - Fülöp, Evelin Még több cikk.

A Körösbe akarta vetni magát egy férfi

Köröstarcsa - Öngyilkossággal fenyegetőző férfi mászott fel vasárnap délelőtt a Kettős-Körös köröstarcsai hídjára. Szándékát – amitől szerencsére sikerült eltéríteni – állítólag családi okokkal magyarázta.
Hosszas tárgyalások után a tűzoltósággal és a mentőkkel együttműködve a rendőrség akadályozta meg vasárnap délelőtt Köröstarcsán, hogy egy 50-60 év körüli férfi a Kettős-Körös hídjáról a vízbe ugorva próbáljon meg véget vetni életének.

A férfi tíz óra körül kapaszkodott fel a folyón átívelő építményre, a rendőrök, a tűzoltók, a mentők és a polgárőrök ezután érkeztek a helyszínre. Ezt követően hosszú percekig tartó rábeszélés kezdődött, miközben a Szeghalomról és Békéscsabáról érkező hivatásos, illetve a köröstarcsai önkéntes tűzoltók csónakokkal a vízre ereszkedtek, hogy ha az illető mégis ugrana, akkor pillanatok alatt a segítségére tudjanak sietni, és megakadályozzák a tragédiát.

A legkomolyabb veszélyforrást az jelentette, hogy a férfit könnyen elragadhatta volna a folyó sodrása. Végül azonban a lánglovagok beavatkozására nem volt szükség, mert az illetőt hosszú percek után sikerült jobb belátása bírni. Meg nem erősített információk szerint az eset mögött családi okok húzódnak meg. A mentők a férfit a gyulai kórházba szállították - írja a beol.hu.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Se forgalmi, se jogsi

Dombegyház - Forgalmi engedély és jogosítvány nélkül autózott, majd bukott le egy férfi szombaton… Tovább olvasom