Délmagyar logó

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Arany helyet gagyit vásároltak az utcai vásárlók

Orosháza - Arany helyett réz pecsétgyűrűket adtak el eddig ismeretlen "gagyizók" két férfinak Orosháza és Csorvás között - közölte a rendőrség hétfőn.
A két férfi gépkocsijával megállt egy ötfős, vészvillogót használó gépkocsi mellett, egy segítségért integető társaságnál, egy buszmegállóban.

A három nőből és két férfiból álló társaság tagjai elmondták nekik, hogy elfogyott a benzinjük és mert nincs készpénzük tankolni, "arany" ékszereket ajánlottak megvételre.

A buszra várók 22.500 forintért megvásároltak tőlük nyolc, aranynak látszó pecsétgyűrűt és egy karláncot. Utóbb azonban egy ötvös mester megállapította, hogy az aranynak látszó tárgyak rézből vannak és szinte értéktelenek. A vevők ezt követően feljelentést tettek a rendőrségen, ám hiába jegyezték meg az eladók gépkocsijának a rendszámát, arról kiderült, hogy azt egy másik autóra adták ki.

A rendőrség csalás vétsége miatt nyomoz ismereten tettesek ellen - tájékoztatott Albert István, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Olvasóink írták

 • 8. Szikesanyi 2009. december 16. 11:53
  „Ha valaki még mindíg nem tanulta meg,hogy az ilyen üzletre ő csak ráfizethet az legközelebb is dőljön be a gagyisoknak.Megérdemli.”
 • 7. persona 2009. december 14. 21:56
  „én is mindig minimum 20 ropival mászkálok, hátha valakinek van egy aranya eladó..:D”
 • 6. dodó 2009. december 14. 20:16
  „Bő húsz éve, amikor még nem voltak megílhetísiek, nem volt divatban a bíkís gyilkolászás, rablás közbeni szurkálgatás, a cigánybűnözés (hihetetlen, de akkor még volt!) fő bűnelkövetési formája a gagyizás, markecolás, zseblopás, besurranásos lopás, riglihúzás volt. Ezek elkövetése egyértelműen cigánybűnözőkre utalt, felderítésükkel a cigánybűnözési alosztályok foglalkoztak meglehetősen jónak mondható felderítési eredménnyel!
  Adjunk hálát az elmult húsz év kormányainak, parlamentjeinek és a bűnüldöző szervek megértő hozzáálásának, hogy ma már cigánybűnözés nincs, arról beszélni sem illik, sőt tilos!
  A közbiztonság kitűnő, sőt állandóan javul, az EU írigyel érte minket.”
 • 5. KolompárRómeó 2009. december 14. 19:13
  „Nálam is van mindig fél kiló arany, hátha kifogy a benzin a Ladábú.”
 • 4. ERDÉLY 2009. december 14. 17:33
  „A DM-ből tanultam olvasni-mai gyerek inkább ne tegye

  HELYET A helyesírásnak !”
 • 3. ja 2009. december 14. 16:53
  „Mégis mire számoltak,8pöcsét+1karlánc,22500-ért ostobák.Azt hitték milyen jó üzletet csináltak.Egyébként 200%,hogy CIGÓK voltak,és televoltak aggatva gagyival és valódival,csak ők tudták hogy melyik az eladó.”
 • 2. gedeon 2009. december 14. 16:43
  „Ha megnyerte, hadd vigye!”
 • 1. leeannlarue 2009. december 14. 16:18
  „SZarany vó´t az, kíremszípen! 24 kárátos vödöracél! útszéli árustól max gyümölcsöt vennék, de az most egyébként sem aktuális.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Fidesz korlátozni fogja a külföldiek földszerzését

Orosháza - A jövendő polgári kormány egyik első feladata lesz a külföldiek földtulajdonszerzésének… Tovább olvasom