Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

Meghalt a zebrán elgázolt lány

Gyula - A kórházban meghalt az a fiatal lány, akit még hétfőn a zebrán gázolt el egy autó Gyulán.
Mint arról a rendőrségi tájékoztató alapján már a beol.hu beszámolt: súlyos, életveszélyes állapotban szállították kórházba azt a gyalogost, akit egy személygépkocsi ütött el hétfőn este fél nyolc körül Gyulán, a Kossuth utcában. Mint kiderült, a sérült egy fiatal lány volt.

A beol.hu információi szerint az elgázolt lány – aki a baleset pillanatában a járdáról a kijelölt gyalogosátkelőn lépett az úttestre – a kórházban belehalt sérüléseibe.

Olvasóink írták

 • 3. tüsök 2009. szeptember 18. 18:01
  „igazságkereső
  Amit írtál,azzal csak egyet lehet érteni.Nem értem miért gondolják a gyalogosok,hogy egy autó 3 m-en belül megáll.Jó néhány közérdekű reklám lemegy a TV-ben.Nem ártana ezen a módon tudatosítani az emberekkel,hogy egy átlagos súlyú a sebességhatárt betartva hány m-en belül tud megállni.Úgy gondolom, sokan nincsenek tisztában a távolsággal.”
 • 2. varadipal 2009. szeptember 18. 17:47
  „Pont azért kell azoknak vigyázni, akik a jogosítványuk alapján kötelesek tisztában lenni a KRESZ alapvető szabályaival.Sehol a világon senki nem kötelezi a gyalogost Kresz tanulásra.Viszont a zebrának feltétlen respektje van a civilizált világban.”
 • 1. igazságkereső 2009. szeptember 17. 10:21
  „Borzasztó és őszintén sajnálom.De azért azt most leírom: - mielőtt a járdáról a "zebrára" lépnénk, okvetlen előbb balra,majd az úttest közepén jobbra kell tekintenünk, hogy meggyőződjünk arról, hogy átkelhetünk az úttesten!
  E tragédiától eltekintve az a véleményem, hogy a gyalogosok és kerékpárosok többségének fogalma nincs a KRESZ legelemibb szabályairól sem.Ezért van az, hogy életüket kockáztatva jönnek-mennek, és bizony időnként - mint ez esetben is-bekövetkezik a fájdalmas tragédia!
  Tisztelt gyalogosok és kerékpárosok! Vegyék már elő a józan eszüket és kapcsolják be már végre a "veszélyt is jelző receptoraikat",mert ezzel a felelőtlen közlekedési moráljukkal az autósokat is veszélybe sodorják, már ami a szabadságukat illeti mások hibájából!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meghalt az a gyulai lány, akit hétfőn a zebrán gázoltak el

Gyula - A 15 éves lányt hétfőn a zebrán ütötte el egy személyautó a Kossuth utcában. Tovább olvasom