Délmagyar logó

2019. 02. 23. szombat - Alfréd -5°C | 2°C Még több cikk.

„ A fehér könyv célja

a hiteles tájékoztatás”

A fehér könyv célja, hogy pontos, részletes és hiteles tájékoztatást nyújtsunk – mondta tegnapi sajtótájékoztatóján Abdai Géza alpolgármester. – A soproniaknak ugyanis joguk van tudni, mi történt az elmúlt években.
– Fél évvel ezelőtt azt ígértük, hogy tisztességgel szolgáljuk a várost, megszüntetjük a pazarlást, megvizsgáljuk az előző városvezetés által kötött, kétes értékq szerződéseket – kezdte a fehér könyv megjelentetésének indoklását az alpolgármester. – Megígértük, semmit sem hallgatunk el, az eredményeket a nyilvánosság előtt bemutatjuk, őszintén feltárjuk az igazságot. Az önkormányzat folyamatosan vizsgálja azokat a bejelentéseket, amelyek az előző évek történéseit tárják fel. Már az első szabálytalanságokat is bemutattuk a nyilvánosság előtt. A telekértékesítések, a mélygarázs-

ügy nagy érdeklődést váltott ki az emberekből, ezért – ígéretünknek megfelelően – egy füzetben is összefoglaltuk, ez lett a fehér könyv. A megjelentekhez nem fqztünk politikai kommentárt, csupán a szakmai véleményekre és a médiamegjelenésekre hagyatkoztunk. Ennek ellenére az MSZP részéről folyamatos és alaptalan a támadás Fodor Tamás polgármester ellen, viszont a megjelenteket tételesen még sehol sem cáfolták. A könyv költsége – annak ellenére, hogy a nyomda hibázott és kétszer kellett kinyomtatni – nem éri el egy, a régi vezetés által rendezett fogadás költségét sem.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sikeres szegediek az országos médiában

Három Szegedről elszármazott médiaszemélyiség történetén keresztül bizonyítjuk a tételt: földieink… Tovább olvasom