Délmagyar logó

2019. 04. 19. péntek - Emma Még több cikk.

„ A tettek mezejére”

„ Megállt az idő” címmel tartott sajtótájékoztatót a mosonmagyaróvári Halászi úti lakótelep játszóterén tegnap Szabó Miklós, az MDF és a Fidesz polgármester-, illetve a körzet önkormányzati képviselőjelöltje.

Szabó Miklós elmondta: az előző önkormányzati ciklusban a Halászi úti lakótelepen épült játszótér a fejlesztés helyett mára teljesen tönkrement. Jól jellemzi ez is a várost vezető szocialista–szabad demokrata erők 2002-es ígéreteit, miszerint minden utcát leaszfaltoznak. Ehelyett a lepusztult játszótér mellett elhaladó utca a város legrosszabb állapotú tömegközlekedési útvonala. A képviselőjelölt szerint ennek felújítása a következő ciklus egyik legfontosabb feladata.
Szabó Miklós elmondta: a játszótértől nem messze fekszik az a terület, ahol a mai napig nem kezdődött meg a már évek óta ígért városi sportcsarnok építése. A beruházás finanszírozásánál elmaradt a beígért kormányzati hátszél, annak ellenére is, hogy a miniszterelnök a mosonmagyaróvári MSZP-csoport tagja és egyéb érdekeltségei is vannak a városban. A képviselőjelölt példaként hozta fel a győrszentiváni sportcsarnokot, ami kilencvenszázalékos állami támogatással valósult meg. Szabó Miklós szerint az ígéretek földjéről már a tettek mezejére kell lépni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rajtra készen a válogatott

A csütörtökön kezdődő 35. sík vízi kajak-kenu világbajnokság előtti utolsó sajtóeseményét tartotta… Tovább olvasom