Délmagyar logó

2019. 04. 21. vasárnap - Konrád Még több cikk.

„ Ismerjük a problémák megoldásait is”

A legfiatalabb önkormányzati képviselőjelölt 24, a legidősebb pedig 80 éves a Mosonmagyaróvári Vállalkozók Egyesületénél (MVE). A lista változatos: a nyugdíjastól az egyéni vállalkozón és cégvezetőn át a közalkalmazottig. Ez nagyon fontos, hiszen az egyesület nyitni szándékozik az egyéni kisvállalkozók, a munkavállalók és a nyugdíjasok felé – hangzott el az MVE tegnapi sajtótájékoztatóján.
Pogány Éva elnök és Szeredi Ádám önkormányzati képviselő elmondták: az egyesület a választásokon egy sikeres, politikamentes szakértői alternatívát kíván nyújtani. Mindazok szavazatára számítanak, akik szerint a helyzet megérett a változásra, és egy lendületes, dinamikus gazdasági fejlődést szeretnének végre látni a városban és nem csak ígéreteket. Az MVE nemcsak a problémákat ismeri, hanem a megoldásokat is. Teljesen újszerű kapcsolatot kívánnak kialakítani a választók és képviselők között, ahol az ígéretek számon kérhetők lesznek.
A képviselőjelöltek kiválasztásánál a szakmaiság és a közösségi ügyek iránti elkötelezettség volt a meghatározó. Az MVE képviselőjelöltjei: Majorokban Varga Tamás, a Mofém-telepen Kő László, a belvárosban Thiesz József, az Ipartelepen Vass Ödön, a Báger-tó környékén és Újudvaron Tóth Károly, a városközpontban Mészáros Lajos, Szalai László, Káró Ferenc, Trauttwein István, Patonai István, Mosonban Reményi Csaba, Keresztély Rita, Marosi István, a Halászi lakótelepen pedig Szeredi Ádám.
A sajtótájékoztatón elhangzott: az MVE nemcsak ígéri, hogy összefogja a város civil szervezeteit és vállalkozóit, hanem jelöltjei személyében, a programjában és a kampányában teszi is. Céljuk minden szervezettől függetlenül egy hatékonyan működő, erős frakció az újonnan felálló képviselő-testületben. Sikeres szereplés esetén alpolgármester-jelöltnek Pogány Évát javasolja az egyesület.
Az egyesület kéri, hogy a velük szimpatizálók kopogtatócéduláikat a Bacardi Klubban vagy az Ali sörözőben adják le.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gépi válogatót telepítenek két éven belül

A Fertőszentmiklóson működő Rekultív hulladéktelepe az országban azon kevesek közé tartozik,… Tovább olvasom