Délmagyar logó

2019. 01. 23. szerda - Zelma, Rajmund -5°C | 2°C Még több cikk.

„ Radikális és romboló

a Fidesz újabb húzása”

A fehér könyv újabb bizonyítéka annak, hogy a város élén bábuként használt Fodor Tamás nem tehet mást, mint amit a radikális Fidesz-vezetők utasításba adnak neki – állította Kránitz László. Az MSZP helyi elnöke tegnapi sajtótájékoztatóján azt is elmondta, egyelőre nem foglalkoznak a mostani városvezetés vádaskodásaival.
– Radikális és romboló a Fidesz újabb húzása – jelentette ki Kránitz László. – A város polgárainak pénzéből kiadott fideszes propagandakiadvány újabb bizonyítéka annak, hogy Fodor Tamástól Sopron nem várhat mást, mint a Fidesz-központ utasításainak szolgai végrehajtását. Nem várhat békés építő munkát, nem várhat eredményeket, fejlődést, dinamizmust. Fodor Tamást fél éve csak a bqnbakkeresés, az előző városvezetés bemocskolása hajtja. A fehér könyvnek nevezett kiadvány 25 ezer példányának kétszeri kinyomása sem számított. A szokása szerint kapkodó városvezetés ugyanis a januárban kinyomtatott példányokban olyan égbekiáltó csúsztatásokat és valótlanságokat állított, amelyeket végül maga sem mert vállalni. A szövegrészek kijavítása után aztán ismét kinyomtatták.
Kránitz László a Kisalföld kérdésére – ha nem igazak a fehér könyvben szereplő állítások, akkor miért nem cáfolják érdemben – azt válaszolta: erre is készülnek, de amíg nem kerülnek újabb szakaszba a büntetőfeljelentések, nem foglalkoznak a rágalmakkal.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sikeres szegediek az országos médiában

Három Szegedről elszármazott médiaszemélyiség történetén keresztül bizonyítjuk a tételt: földieink… Tovább olvasom