Délmagyar logó

2019. 02. 19. kedd - Zsuzsanna -3°C | 13°C Még több cikk.

„ Tovább a lejtőn”

Építkezés és fejlődés helyett tovább csúszik a lejtőn Sopron. A fideszes városvezetés kilátástalan helyzetbe hajszolja a várost, amelynek csak kárvallottjai lehetünk” – hangzott el Biczi László szocialista önkormányzati képviselő sajtótájékoztatóján.
– A mai képviselő-testületi ülés a város fejlődési irányvonalának kitqzése helyett valószínqleg ismét a feljelentgetésektől és a visszamutogatásoktól lesz hangos – jelentette ki sajtótájékoztatóján Biczi László szocialista önkormányzati képviselő, aki hangsúlyozta: a soproni fideszes városvezetés egy olyan ingoványos és kilátástalan helyzetbe hajszolja a várost, amelynek csak kárvallottjai lehetünk.
– Az önkormányzat új felelőseinek politikai célja – fél évvel a választások után – még mindig az előző városvezetés és az MSZP lejáratása – hangoztatta a szocialista képviselő, aki hozzátette: a közéletet olyan mértékben fertőzik meg a kicsinyes bosszúhadjáratok, aminek következtében lehetetlenné válik az együttmqködés a városvezetés és a kifejezetten jó kormányzati kapcsolatokkal rendelkező helyi MSZP között. Ez biztos, hogy nem szolgálja a helyiek érdekeit. – A megnyíló pályázati lehetőségek minél jobb kihasználása érdekében az összefogásra kellene koncentrálni, ennek azonban még a nyoma sem látszik. Ráadásul a város polgárait is erősen megosztja ez a fajta „politizálás” – zárta Biczi László.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SMS 03.28.

Tovább olvasom