Délmagyar logó

2018. 12. 18. kedd - Auguszta -7°C | 2°C Még több cikk.

A családi szurkolótábor este Bánk bánt néz

A közélet, a kultúra, a gazdaság, a sport jeles Csongrád megyei képviselőit kérdezzük sorozatunkban arról, milyen programot választanak maguknak a hét végén, s azt szívesen ajánlják-e másoknak is. Most Gyüdi Sándor, a Szegedi Szimfonikus Zenekar igazgató-karnagya (képünkön) árulja el, mivel tölti szabadidejét.
– A szabadtéri Bánk bán előadásait ugyan nem én vezénylem, de a zenei rendező feladatait én látom el. A tegnapihoz hasonlóan tehát a mai és a holnap estém is a Dóm téren telik – árulta el Gyüdi Sándor, a Szegedi Szimfonikus Zenekar igazgató-karnagya. – Kilenc óra előtt nem sokkal megyek ki.

A családom is meglátogat, a tegnapi bemutatóra a feleségem és a két lányom jött el, holnap pedig a két nagy fiamat várom a közönség soraiba.

– A mostani hétvégénk egyébként a kajak-kenu vb szellemében ég. Még nem döntöttük el, hányan és mikor, de a családi szurkolótáborunk feltétlenül kilátogat a Maty-érre. Kinek drukkolunk? Természetesen a teljes magyar válogatott szereplését figyelemmel kísérjük – folytatta a karnagy. – A család közös szegedi kedvenceiért külön is nagyon szorítunk. Ma és holnap száll vízre Janics Natasa, holnap pedig Joób Márton is rajthoz áll.

– Rendszeres versenylátogatók vagyunk, igaz, aktívan egyikünk sem evez – tette hozzá Gyüdi Sándor. – Remek alkalom a nagy családi találkozásokra, mert úgy látom, különben csak az ebédlőasztalnál futunk össze a gyerekekkel. Közös kedvenc ételt sem említhetek, ráadásul a család egyik fele vega, a másik húsos. A feleségemnek kétféle ennivalót kell kitalálnia. A jövő hétre is színes a programunk, sőt SZIN-es. A fiam is fellép majd az együttesükkel, az NSZK zenekarral.
Gyüdi Sándor ajánlata: ma 14.50-kor és holnap reggel 9 órától kajak-kenu vb-döntők a Maty-éren. Ma és holnap este 9 órakor Bánk bán a szabadtéri színpadán.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győri ETO FC

REAC

Győr, DAC-pálya, Borsodi Liga-mérkőzés, vasárnap 17 óra. V.: Kassai (Székely,… Tovább olvasom