Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

A Fidesz döbbenten áll - az MSZP felháborodott

Az MSZP és a Fidesz is közleményben tudatja, mennyire megrendítette őket a veszprémi tragédia. A Fidesz döbbentent, az MSZP felháborodott.
A Fidesz döbbenten áll a veszprémi kézilabdacsapat elleni támadás előtt - olvasható Navracsics Tibor frakcióvezető vasárnapi közleményében. Az ellenzéki politikus pártja nevében együttérzését fejezte ki a meggyilkolt Marian Cozma hozzátarozóinak. A két sérültnek, Ivan Pesicnek és Zarko Sesumnak pedig mielőbbi felépülést kívánt. A Fidesz egyúttal követeli, hogy a rendőrség azonnal kerítse kézre az elkövetőket.

Felháborodott MSZP

Mély felháborodással értesültek a veszprémi kézilabdásokkal történt tragédiáról - olvasható az MSZP vasárnapi közleményében. Az írás szerint Marian Cozma halála és csapattársainak sérülése súlyos csapás a veszprémieknek, a sportot szeretőknek és az egész országnak. A szocialisták egyúttal együttérzésüket fejezték ki az elhunyt családjának, a sérülteknek pedig mielőbbi felépülést kívánnak. Az MSZP leszögezte azt is, meggyőződésük, hogy a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság mindent megtesz az elkövetők mielőbbi kézre kerítéséért.

Olvasóink írták

26 hozzászólás
12
 • 26. Kraftwerk 2009. február 12. 09:45
  „A cikk címe:
  A FIDESZ döbbenten áll-az MSZP felháborodott.....
  Hamarosan mindketten megdöbbentek,mikor mindannyiótoknak TAKARODÓ lesz fújva!!!!
  Mert NEKTEK NINCS MARADÁSOTOK!!!!
  Az is egy hülye lesz,aki elmegy egyáltalán szavazni......
  Kire-mire???”
 • 25. radenko 2009. február 11. 14:44
  „Vigye Gyurcsány ezeket a cigányokat a villájában és éljen velük együtt, hiszen a mocskos cigány és zsidó elfér egymás mellett.”
 • 24. migusz 2009. február 09. 10:38
  „Több helyen elhangzott: Vannak tisztességes, dolgos cigányok. Nem tudom. Talán a bűnözés náluk genetikailag kódolt. Ez nem vicc. Volt egy cigány barátom-kollégám. Dolgozott rendesen és a családi háttere is nomális volt. Aztán egy sima munkahelyi vitában, amit egy magyar egy hét mosolyszünettel elintézett volna, belevágta a kollégánkba a csavarhúzót. Az öltöző szekrénye kiürítésekor egy csomó lopásra előkészített holmit találtak. És nem csak cégeset, hanem amit tőlünk ellopott. És még ő volt, akiben megbíztam. A vér nem válik vizzé.”
 • 23. achilleus 2009. február 09. 09:09
  „22. hozzászólás flexsnake 2009.02.09. 04:03
  Draskovics szó szerint ugyanezt mondta. Akkor az mi?? Miközben ő a közvetlen főnök, amint a Takács-ügy is mutatja. A többi szöveg ennek fényében kissé talaját és célpontját veszti.”
 • 22. flexsnake 2009. február 09. 04:03
  „Nekem ez tetszett:
  ,,A Fidesz egyúttal követeli, hogy a rendőrség azonnal kerítse kézre az elkövetőket."

  Nehéz ezt feldolgozni. Egy párt követeli hogy egy szolgálat végezze a munkáját amit anélkül is végez hogy pártok mondanák meg neki... A fidesz követel...Sőt azonnal akar. Én azonnal követelem hogy a fidesz lássa el az ellenzéki párt szerepét, vagyis hatékonyan működjön együtt a kormánypáttal úgy hogy az egészséges ellenkezést gyakorolja, vagyis nem azt nézi hogy ki mondja hanem hogy mit. Akkor követeljen valamit ha nem csak a bérük megszavazásánál tud teljes létszámmal gombot nyomni. Akkor majd játszhatja a fejét a többi balfasz párttal.
  Az mszp meg az szdsz is maradjon kussba és ne azzal próbálja magát mosdatni hogy ki tud többet ígérni a rendőrségnek...
  Miért kell most is kampányolni? Eddig eszük ágában sem volt pénzt adni. Pedig erről a helyzetről már tájékoztatva lettek, nem tegnap, nem tavaly, hanem régóta és folyamatosan.
  Olyanon kell pattogni hogy milyen csúnya dolog a kidobóknak nem beengedni a gyanús alakokat? Na ha beengedik akkor meg ilyenek történnek. Baj van a rendvédelemmel. Nincs rend. Azért nincs mert meg van kötve a rendfenntartó erők keze. Meg van kötve, rasszizmussal és ombuckamannal, meg van kötve politikai ígérgetésekkel és ultraliberális gondolkodással. Szóval én meg követelem hogy azonnal módosítsák a törvényeket és vegyék el a kisebbségi jogokat. Ne legyen a kisebbségre hivatkozás mentség, pozitív diszkrimináció. Ne legyen jobb vagy rosszabb. Röhögjék ki ha valaki azt kiabálja: ,,azért mert cigány vagyok?" röhögjék ki mert a demokrácia nem ilyen a liberalizmusnak pedig határai vannak. Követelem a magam nevében hogy az állam gondoskodjon a biztonságomról mert én fizetem őket mint adófizető. Követelem hogy az egész bagázs az ilyen-olyan pártjaival tűnjön a francba mert nem képvisel engem. Én is követelek, de én tettem érte hogy megtehessem. Eltartok politikusokat meg az én pénzemből kirendelt ügyvéddel védenek gyilkosokat, bűnözőket. Jogom van követelni. Ez demokrácia? Ez a szabadság? Akkor Orweli utópiát akarok, állandó ellenőrzéssel és megfigyeléssel, egypárt rendszert, mert akkor tudom mindenki ugyanúgy korlátozva van és biztonságban. Mert inkább félek az államtól, inkább félek attól hogy csúnyát mondok vagy csúnyát gondolok, minthogy féljek mindenkitől csak azért mert idióta szabályozással tehetetlenné teszik a rendőrséget.”
 • 21. szablya2009 2009. február 08. 22:23
  „A gyurcsány-kormány a miskolci eset kapcsán még a saját rendőrségét is megfélemlítette. A rendőrség szóvivőjét, Váradi Piroskát hazugságra kényszerítette, amikor a szóvivővel azt nyilatkoztatta, hogy A rendőrségnek nincsenek információi arról, hogy az elkövetők romák lettek volna. http://index.hu/bulvar/2009/02/08/kamerak_rogzitettek_a_veszpremi_gyilkossagot/

  Nyilvánvaló, hogy a kormány a cigányok bűnpártolásától sem riad vissza, hogy gyarapítsa az MSZP-SZDSZ szavazóbázist és hatalmát megőrizze.

  Kedves baloldali barátaim, miért nem csapjátok már el gyurcsányt és tettestársait az MSZP éléről. Kihasználnak Benneteket is, Rajtatok is élősködnek. Többet is adhatnátok Magatokra.”
 • 20. dodó 2009. február 08. 21:33
  „Idézet egy nem liberális oldalról:

  "A bűnpártoló mocsadék és köztörvényes miniszter szerint, idézzük: ennek a bűncselekménynek és az összes többinek is ,,nincsen bőrszíne", hanem ,,áldozata van és büntetése lesz". Talán UFO-k gyilkolásznak, lincselnek, rabolnak, lopnak, szocpolcsalnak, élősködnek születésüktől halálukig a magyarság által kitermelt segélyekből, miközben "megkülönböztetésre" mernek panaszkodni? Miközben ha szutykosokat ér vélt sérelem, a teljes zsidó sajtó és a Gyurcsány-rezsim rögvest azonosítja a cigány "áldozatokat" (áldozat, értsd: valaki azt meri mondani a cigánybűnözőkre, hogy cigányok). A rendszerváltás után a zsidó gyarmatosítást tevőlegesen elősegítő, a kolompárékat babusgató, közpénzzel tömő és szaporító Gyurcsány-rezsim tolvaj főkorifeusainak, valamint a cigánybűnözést szintén pártoló, azt letagadó, a cionista felvásárlókat ugyancsak kiszolgáló és szintén korrupt parlamenti ellenzék vezetőit bíróság elé kell állítani és vagyonelkobzás mellett életfogytra kell szánni. A halálbüntetés visszaálltása esetén ennél is súlyosabb büntetés lehet a részük. A bűn az csak bűn marad, a parlamenti ötpárt kezéhez sokszorosan vér tapad. Miközben cionista bűnözők ezrei, kátrányos bűnözők százezrei vannak szabadlábon, a rezsim a papírgalacsindobáló tüntetőket öt év börtönnel fenyegeti."”
 • 19. török 2009. február 08. 21:14
  „jajj, ilyen eset. mert szerinted ha fidesz lenne, minden szórakozóhelyen lenne rendőr?”
 • 18. Mike3 2009. február 08. 21:05
  „Az MSZP csak ne háborodjon fel semmin! Ők, meg az SZDSZ teremtették a helyzetet amiben egy ilyen eset megtörténhetett!”
 • 17. xene@freemail.hu 2009. február 08. 20:47
  „Egy kérdés,ami felvetődött bennem,a többi csapattag mit csinált...mert gondolom még páran ott lehettek(Ilyés)...lapultak,mint szar a fűben???”
 • 16. xene@freemail.hu 2009. február 08. 20:32
  „A SZERB HÍRADÓ azt mondta,hogy 2 embert letartóztattak...elég furcsa,hogy nálunk csönd van. S a cigány-elkövetés is milyen körmönfontan van megfogalmazva....román napilapra kell hivatkozni,hogy cigányok az elkövetők...elég durva azért...”
 • 15. török 2009. február 08. 20:15
  „Igen, jó a videó, de kicsit plagizálás, mert szerintem team5 rakta fel először itt a dm-en egy másik fórumra.”
 • 14. gyukolac 2009. február 08. 19:53
  „Őszinte részvétem Cosma családjának és a veszprémi csapatnak, szurkolóknak, még így Pick drukkerként is!
  30 fős csordában csak meghatározott kisebbség jár szórakozni! Vagy épp védelmi pénzt szedtek és mivel nem kapták meg a megfelelő részt, verni kezdtek valakit, akit meg akartak védeni a kézisek?

  De ezt nézzétek meg! Elgondolkodtató!
  Azt mondta egyszer egy roma vezető, hogy a farkunkkal fogjuk leigázni a magyarokat.
  Ne legyen már igaza!

  http://www.metacafe.com/watch/2123225/”
 • 13. török 2009. február 08. 18:44
  „Mit követel a Fidesz? Én meg követelem, hogy az embernek 44 foga legyen!
  Az MSZP meg tényleg kösse fel magát, nem lehet egy kormány a cigányok kérdésében ilyen liberális. Kemény kézzel kell bánni az ilyen helyzetekkel, de erre sem az MSZP, sem a Fidesz nem alkalmas. Valami határozottabb párt kellene végre, nem ezek a heherésző pojácák.

  Remélem, Botka betartja az ígéretét, hogy társadalmi munkára kényszeríti ezeket a semmirekellőket, épp ideje! Ha meg lusták maradnak, akkor legalább Szegedről elmenekülnek, majd Magyarországról, aztán koldulhatnak Svédországban.

  Viszont ez úton is védem azt az 1-2%-os roma kisebbséget, akikre nem vonatkoznak az előttem szólók rágalmai, meg a fent leírtak.”
 • 12. Mathiasking 2009. február 08. 18:16
  „2. hozzászólás Humgor 2009.02.08. 14:39

  MI van ebben az országban?

  Én úgy fogalmazok erre, hogy országimage építés maszop módra szoclib segítséggel!”
 • 11. doors 2009. február 08. 18:02
  „Itt már régen nem a rendes dolgos cigányokról van szó!! Mert bizony ilyen is van.!
  sokkal inkább azzal a rengeteg bevándorló, gyermekeket tizessével szülő, lusta retkes garázda népségről, akik mellé még odaáll a Gusztos féle SZDSZ és a vele egy követ fújó roma ombudsman úr??, akik pozitív diszkriminációval erősítik ezt a csürhét. Mi magyarok meg be lehetünk szarva, ha ki merjük mondani, hogy cigány! Nem lól van ez így !”
 • 10. cselac 2009. február 08. 17:52
  „Most akkor nyugodtan lehetek én a világ szemete, de mi van akkor, ha szeretem a szászcsávási muzsikát és van egy értelmes, józan és baromi jószándékú cigány barátom? Az a helyzet, hogy a nagy cigány szószólók, a rendőrség, a kiskopasz hozzáállása ide fajult. Kollektív bűnösség. Itt már kicsúszott a kézből a gyeplő...”
 • 9. ultra 2009. február 08. 17:49
  „Ezért az mszp, szdsz, fidesz is nagyban hibás, amig cigányokat juttatnak be a saját soraikban cigány szavazatok fejben addig itt rend nem lesz!

  lehet új magyarokat védő pártokat támogatni, olyanokat akik minket védenek meg, őket kell kijutattni és helybe rakni!

  lehet ezen gondolkodni!”
 • 8. cselac 2009. február 08. 16:13
  „Az az érzésem, hogy ez a tucatnyi szerencsétlen sokkal nagyobb méhkasba nyúlt, mint ahogy ők azt gondolták volna. Az a legnagyobb baj, hogy ez esetben beindul a kollektív bűnösség gépezete és ezt ahogy én látom, nagyon nehéz lesz már megállítani. Legalábbis a kis kopasz már régen kevés hozzű (amúgy eddig is az volt). Ez nem már nem párt és politika kérdése...”
 • 7. cyt 2009. február 08. 16:10
  „Azt hiszem megkezdodott a polgarhaboru. Koszonhetoen az idiota es pancser kormanyzasnak es a vele parosult maffiozasnak es diktaturanak. Ezt kellett volna elkerulni - pl. egy idoben megrendezett valasztasokkal. A mai magyar rendorseg egy mostani kormanyzattal - no es a liberalizmus eszmejevel felfegyverkezve - itt mar csak tehetetlenkedhet, rendteremtesre masok kellenek (KELLENENEK).”
26 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kétmilliárd forint ráadást kap a rendőrség

A kormány vasárnapi ülésén úgy döntött, hogy a rendőrség 2009-ben kétmilliárd forint többletforrást kap a rendőrök utcai jelenlétének növelésére és a közbiztonság javítására. Tovább olvasom