Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella 0°C | 5°C Még több cikk.

A Fidesz már az előrehozott választásról egyeztetne Fodorral

A Fidesz készen áll arra, hogy egyeztessen az SZDSZ új elnökével, Fodor Gáborral, az előrehozott választások érdekében - mondta el a Független Hírügynökségnek Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője.
A legnagyobb ellenzéki párt szerint a kisebbségi kormányzás ellentétes Magyarország érdekével és tisztességtelen az országgal szemben, emiatt mélyül egyre a gazdasági-szociális válság. Ezért az ország érdeke az, hogy mielőbb előrehozott választásokra kerüljön sor - mondta Szijjártó Péter. Ennek érdekében a Fidesz kész egyeztetni Fodor Gáborral.

Olvasóink írták

70 hozzászólás
 • 70. Dew 2008. június 09. 10:04
  „Mindig jót derülök azon, ha egy vitában a partnernél elfogynak az érvek (vagy nem is voltak), így neki már csak az argumentum ad hominem marad. :)”
 • 69. Faur Csongor 2008. június 09. 05:15
  „Dew
  Álmos voltál már,aludni kellett volna...
  Ma menj orvoshoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 68. Dew 2008. június 09. 01:23
  „Lássuk csak:
  "Orbán a dörgölőzés mestere"
  Valóban. Dörgölődzik az SZDSZ-hez.

  "Magyar Gárda [...] a magyar neofasiszta mozgalom fő ereje"
  Miért? Mert a Spiegel azt mondja?

  "Az egyház hallgat"
  Az egyházak többször elhatárolódtak, a Gárdával gyakran mutatkozó ifj. Hegedűs Lóránt ellen pedig újabban rendszeresen pereket indít a Református Egyház. Ez aztán a hallgatás.

  " az ellenzék pedig kokettál vele"
  A kiosztandó pofonok előtt, vagy után?

  "A populista Orbán [..] többször szólított fel a szocialista miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc megdöntésére."
  Berlusconi is többször szólított fel Prodi megdöntésére. És nála nem csak a szájkaratéban merültek ki a dolgok, hanem le is váltotta a szocialista kormányt. Az Alessandra Mussolini által vezetett neofasiszta Nemzeti Szövetség támogatásával. Mégsem gajdog emiatt a Der Spiegel. Vagy arrafelé lehet?

  "Orbán tudja, hogy a szélsőjobboldali erők segíthetik ebben."
  Kinek is volt az az ars poeticája, hogy a Fideszen kívül más jobboldali erő ne is legyen?

  "Az ilyen provokációk ellenére a Der Spiegel szerint Orbán igyekszik kapcsolatot tartani ezekkel az erőkkel."
  Ezek az erők viszont nem hajlandóak együttműködni egy Orbán vezette Fidesszel.”
 • 67. Egy lefasisztázott baloldali 2008. június 08. 23:02
  „54-nek (56-nak)
  1vélemény!
  A mai "baloldal" (ha tetszik MSZP) messzire eltávolodott az emberi értékektől. A szabadrablásban és a félelemkeltésben nagyon jók. :)”
 • 66. katus neni 2008. június 08. 22:55
  „Az kellene valóban: akik ferit hatalomra segítették, azok fizessenek teljes vagyonukkal, mi már eleget fizettünk.”
 • 65. lecorbusier 2008. június 08. 22:21
  „Divide et impera (Oszd meg és uralkodj). A mi kis politikai elitünk jelszava ez lehetne. Új pártokra lenne szükség, mert az eddigiek 18 év alatt idáig jutatták az országot.”
 • 64. maci52 2008. június 08. 21:59
  „Munkát,kenyeret,Ferusomnak kötelet!!”
 • 63. Henry Ford 2008. június 08. 21:55
  „Kedves filoszemiták, szavazzatok a baloldalra, ne adjatok esélyt arra, hogy jobban éljünk.”
 • 62. 008 2008. június 08. 21:46
  „hajrá Fidesz!

  +eggyet ne felejtsetek el amit gyurcsányi elba..... azt kb 10év mire a fidesz helyrehozza,és mégegy az ország ekkora szarban 90 óta nem volt,de mióta mszp van azóta folyamatosan."

  Ezt honann veszed koma??? Csak nem gazdaságiszakember vagy??? VAgy csak egy idióta akinek a gondolkodása feltételezésken alapszik??? :)

  "Aki mszp-re szavazott már több alkalommal az fiesse a megszorítások árát én és a többi jobbos gondolkodásút hagyjátok ki ebből ők ellopják mi fizessünk!"
  Hülye gyerek nem csak a jobbosok fieztnek hanem minden állampolgár oldal nélkül :)
  Az meg, hogy ki mennyit lopott ne menjunk bele, mert én tárgyilgosan azt mondom, az Mszp is lopott, de aki azt hiszi a fidesz nem az nem tud visszaemnlékezni már??? tudnék legalább 10 esetet irni :)”
 • 61. magyarok 2008. június 08. 21:22
  „Haver inkább nézd a meccset ne butisd a buta dumádal a népet....
  Olvasd el Jason D írását és tudd te kis buta, hogy ezt nem csak a németek gondolják, hanem egész Europa és ha Viktor valaha is hatalomra jut akkor mi a fejlődést az Eu-t elfeledhetjuk, mert Viktorrol mindneki tudja, hogy nem emberi hanem állati szélsőjobbos, és a jobbik emberit csak arra használja közvetve, hogy hartalomra segítsék... Neki mindegy kit kell kicsiniélnia csak hatalmon lehessen intő példa a Kisgazdapárt...”
 • 60. Magyarok 2008. június 08. 21:17
  „hajrá fidesz

  amennyiben zsidó fasiszta MAGYARGYŰLÖLŐ pártra akartok szavazni jobbosok tegyétek azt,de nehogy saját zsírotokba fulladjatok meg,ha lesz még!”
 • 59. hajrá FIDESZ 2008. június 08. 21:13
  „amennyiben zsidó kommunista MAGYARGYŰLÖLŐ pártra akartok szavazni balosok tegyétek azt,de nehogy saját zsírotokba fulladjatok meg,ha lesz még!”
 • 58. Jason Donovan 2008. június 08. 21:11
  „A Spiegel a magyar szélsőjobboldalról - "Orbán a dörgölőzés mestere"


  A hamburgi hetilap bevezetőjében hangoztatta: az erőszakra kész szélsőjobboldal félkatonai gárdát hoz létre, s a zsidók, valamint a cigányok ellen uszít. Eközben alig talál szembenállásra: az ellenzék és az egyház hallgat.
  A Magyar Gárda - mint az újság emlékeztetett rá - a szélsőjobboldali Jobbik párt vezetőjének, Vona Gábornak a teremtménye és a magyar neofasiszta mozgalom fő ereje. Amióta Vona tavaly augusztusban létrehozta a gárdát, járja Magyarországot, s önkénteseket toboroz. A lap szerint "meglepő sikerrel".
  Az újság a következőkben a magyar származású osztrák publicistát Paul Lendvait idézte, aki szerint a gárda csak "a jéghegy csúcsa." Lendvai szerint sokkal veszélyesebb a társadalom politikai és gazdasági elhatárolódásának a hiánya. "Az egyház hallgat, az ellenzék pedig kokettál vele" - fogalmazott Paul Lendvai.
  A Der Spiegel szerint Orbán Viktor, a Fidesz elnöke nem egyszer "a dörgölőzés mesterének" bizonyult. A populista Orbán - fogalmazott a hetilap - többször szólított fel a szocialista miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc megdöntésére.
  A Fidesz vezetője vissza akar térni a hatalomba, s ehhez minden eszközt jogosnak tart - írta az újság, hozzátéve: Orbán tudja, hogy a szélsőjobboldali erők segíthetik ebben. Végül is a Jobbik aktivistái voltak azok, akik 2006 késő nyarán megrohamozták a budapesti állami televízió épületét, s utcai harcokat vívtak a rendőrséggel. Az ilyen provokációk ellenére a Der Spiegel szerint Orbán igyekszik kapcsolatot tartani ezekkel az erőkkel.”
 • 57. hajrá FIDESZ 2008. június 08. 21:03
  „figyeljetek ide ha azt mondjátok a fideszre,hogy nem akarjátok kormányzó pártként látni akkor írjatok okosabbat,hogy ki legyen a befutó,de eggyet ne felejtsetek el amit gyurcsányi elba..... azt kb 10év mire a fidesz helyrehozza,és mégegy az ország ekkora szarban 90 óta nem volt,de mióta mszp van azóta folyamatosan.
  Aki mszp-re szavazott már több alkalommal az fiesse a megszorítások árát én és a többi jobbos gondolkodásút hagyjátok ki ebből ők ellopják mi fizessünk!”
 • 56. 1 vélemény 2008. június 08. 20:56
  „katus néni,neked még rosszabb,mert nem lesz 13.havi nyugdíj,13. havi fizetés sem! Meg Mikola úgy igazából neked nem tetszően megreformálná az egészségügyet !Már akarta,de kiestek 2002-ben.
  Most nekünk nem rossz,de téged,minket elintéz a " szakértői kormány".”
 • 55. katus neni 2008. június 08. 19:35
  „Rossz lehet nektek...
  de még milyen rossz lesz,ha ferikém marad 2010-ig”
 • 54. 1 vélemény 2008. június 08. 18:58
  „50.lefasiztázott..!
  Várj csak!Ha Orbán kerülne hatalomra,te is megsiratnád !Hozná a maga választotta szakértői kormányt,aki helyette elvégzi a piszkos munkát,amit ő diktál.Utána,mint kiskirály ráülne a trónra.
  Jaj lesz itt még,úgy kell nekünk! Akkor késő bánat!”
 • 53. N.P. 2008. június 08. 18:07
  „49.

  És ezt a zseniális FIDESZ tábort erősíti továbbá Szűrös "Párttitkár" Mátyás és Csintalan "MSZMP" Sándor is hogy Josip Totról és Kaya Ibrahimról ne is beszéljünk.”
 • 52. Magyarok 2008. június 08. 17:43
  „Azzal bizonyitotta kedves HENRY FORD, hogy azt amit az előtte lévő kormány Bokrocs csomag gyanán összeszedett a fejlődés érdekében, azt ők mind mind el költötték népszerűsítési ügyekre...
  Továbbá azzal, hogy a feleségének utalt egy 60 millát a szőlőföldjére, meg az édesapjának a Dunaferrből adotte gy jó rész továbbá sok sok munkát... A Barátoknak kitalálta a Széchenyi tervet meg az Ország imázs közpotot, meg egy milliárárd csinált tüzijátékot és nem mellesleg kiüritette a kasszát ami utána az Mszp még jobban fogyasztott... nem azt akarom mondani, hogy az Mszp az jó, de Viktortól ments meg uram minket....”
 • 51. homer 2008. június 08. 17:21
  „47.-hez..
  Túl sok benned a gyűlölet.
  Ez előbb-utóbb megbosszulja magát.”
70 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyurcsány Ferenc vallomása a Zuschlag-ügyben

A szokásos képviselői viszony volt Gyurcsány Ferenc és Zuschlag János között, bár a kapcsolat ezen két okból túlmutatott. Tovább olvasom