Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

A Fidesz szerint előkészítetlen volt a parlamenti ülés

A Fidesz szerint előkészítetlen és átgondolatlan volt a parlament csütörtöki rendkívüli ülése, amelyet a kormány a gazdasági válság miatt hívott össze. Az ellenzéki párt úgy véli: a tanácskozás egyetlen érdeme: kiderült, hogy pótköltségvetésre van szükség.
A rendkívüli ülésnapot követő fideszes sajtótájékoztatón Varga Mihály (Fidesz) hangsúlyozta: a kormányfő a plenáris ülésen, ha nem is mondta ki, de elismerte, hogy pótköltségvetésre van szükség. Mint fogalmazott, olyan mértékben kell változtatni a büdzsén, hogy az már nem módosítást, hanem pótköltségvetést jelent.

A politikus számára az is egyértelmű, hogy a kormánynak fogalma sincsen, mit tegyen a válság miatt. Varga Mihály úgy fogalmazott: a válság tovább mélyül. Úgy fogalmazott: ameddig Gyurcsány Ferenc a parlamentben beszélt, újabb 400 ember állása szűnt meg az országban, és tovább gyengült a forint árfolyama is.

Olvasóink írták

 • 5. LukSzusz 2009. január 30. 08:20
  „Cselényi László DUNA TV-és  A lap úgy tudja, a jelenlegi 2,05 millióról 2,35 millió forintra emelték Cselényi László fizetését; a kuratórium a csütörtöki szavazáson 6:4 arányban döntött az emelés mellett. A hat igen voks az MSZP, az SZDSZ és az MDF delegáltjaitól származik, a négy nem szavazatot pedig a Fidesz-KDNP-s kurátorok adták le.

  A közalapítvány ellenőrző testületének fideszes elnöke, Veress László a döntés után azt mondta a lapnak: jogszerű, de erkölcstelen ez a döntés.
  VAN ITT VÁLSÁG??????????????????”
 • 4. madártej 2009. január 30. 08:04
  „Börtönbe ezeket az országrontó zsiványokat! Addig húzzák-nyúzzák a 2 megélhetési törpepárt segítségével a bolsik a dolgot, míg teljesen összeroppan az ország! De akkor az Isten se lesz irgalmas hozzájuk, nemhogy a nép!”
 • 3. achilleus 2009. január 29. 18:59
  „Első kézből tájékoztatta a baloldali Klubrádió hallgatóit a kormányfő legújabb ötleteiről az SZDSZ volt elnöke. Kuncze Gábor - akinek mostanában műsora van a rádióban - délelőtt az országház folyosóján készített interjút a miniszterelnökkel. A beszélgetést a rádió élőben sugározta.
  A Hír Televízió kérdésére viszont ezúttal sem állt meg Gyurcsány Ferenc, az interjúkérelmünket pedig válaszra sem méltatta. (HirTV)

  Ennyit az együttműködésről, tanulságos és árulkodó.”
 • 2. comet 2009. január 29. 18:07
  „Részlet a Politaktika elmúlt napokban megjelt "Színvallás sokadszor" cikkéből, hogy miért nem fogják feloszlatni az országgyűlést:
  "A Gyurcsány klikk vissza süppedhetne bársonyszékébe és újabb egy évig garázdálkodhatna, Orbán bizonygathatná hogy a tőle telhetőt megtette, az eltűnő félben levő törpe pártok kapnának még egy évet, a plebs meg élvezhetné a "Demokrácia Magyarországon" című bohózat sorozat újabb részét."

  Várjuk a bohózat folytatását.”
 • 1. achilleus 2009. január 29. 16:59
  „" (...)S még egy dolog tudható a szocialisták, szabad demokraták és magyar demokraták jelenlegi legjobb barátjáról, a válságról: minél tovább marad hivatalában ez a tehetetlen, lehetetlen, telhetetlen, csillagot az égről lehazudó és gátlástalan rablóbanda, ez a válság idehaza annál izmosabb, derekabb, erősebb és virgoncabb lesz. És erre hamarosan az egész ország rá fog döbbenni. S akkor még ennél is sokkal mérgesebbek lesznek azokra, akik mindezt előidézték, s azokra, akik a rablóbandát ideig-óráig megmentették a bukástól és a szigorú, kérlelhetetlen elszámoltatástól.(...)" Bayer, MH”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Erősödik az intolerancia a hazai középiskolákban

A középiskolások közül egyre többen utasítják el a nagypolitikát, sokan gyanakvóak, szkeptikusak a… Tovább olvasom