Délmagyar logó

2019. 04. 20. szombat - Tivadar Még több cikk.

A fogdában halt meg a részegen elfogott betörő

Meghalt kedden a mátészalkai rendőrség fogdájában egy hajnali betörésnél elfogott férfi. A rendőrök egy bejelentést követően egy ház udvarán heverve találták meg a férfit, akit miután a mentők sérülést nem találtak rajta, a helyi fogdába vittek. Nem sokkal később a férfi meghalt.
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint kedden hajnalban egy családi házhoz betörés miatt hívták ki a járőröket. A ház udvarán egy láthatóan részeg férfi hevert. Mellette állt a ház tulajdonosa, akinek vérző kézsérülése volt, amit állítása szerint a másik férfi által betört üvegajtó okozott.

A fiatalembert a mentők, az ittas betörőt a rendőrök vitték el, miután az orvos megállapította, hogy nincs látható sérülése. A Mátészalkai Rendőrkapitányság fogdájában helyezték el. A helyiséget monitoron keresztül figyelte egy rendőr. Mikor a férfi már hosszú ideje nem mozdult, a rendőr bement hozzá és azt látta, hogy a férfi eszméletlen. Ekkor a rendőrök a mentőt hívták, és a kiérkező orvos megállapította, hogy a férfi meghalt. A 43 éves férfi halálának okát szakértő bevonásával vizsgálják. Ellene egyébként akkor már magánlaksértés miatt eljárást indítottak.

Olvasóink írták

 • 4. Cseter János 2008. január 09. 16:48
  „Nem egyedi eset, amikor egy-egy embert nem oda visznek ahova kellene és ez az életébe kerül! Győrben ismertem, sőt sokan ismertük egy fiatalembert, aki az alkoholizmusa miatt a rendőrök segítségével elvitettük el mentővel. Másnap már megint a közeli bolt mellet ítta a flakonos bort!Egy darabig megismédlődött e procedúra, mignem a fiatalember belehat alig harmin, harmincöt évesen! Senki nem születik alkoholistának. Csak nézzük meg e cikkhez a hozzászólásokat! Hát igen ma olyan rendszerben nélünk, ahol az emberek nemtörődnek a másikkal! élég a ránézés, a felületes diagnózis megállapítás és már jöhet is a halál! A felelősség pedig ismeretlen fogalom ebben a rendszerben! Mi köze ehhez az "Istennek"?”
 • 3. Nem Írok Nevet 2008. január 09. 11:38
  „Isten nem ver bottal, ugyebár? Mégha nem is hiszünk benne, ilyenkor megkérdőjelezzük!”
 • 2. Kolompár Rómeó 2008. január 09. 09:35
  „Nagy kár érte. Legalább nem az én pénzemből gyógyítják és etetik, valamint fűtenek rá a dutyiban. Csak így tovább!”
 • 1. dodo 2008. január 08. 19:34
  „Most sírjunk?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A bírókra és ügyvédjére támadt egy ügyfél a bíróságon

Két bírót és egy ügyvédet vertek meg kedden a Pest Megyei Bíróságon. Egy polgári per tárgyalása… Tovább olvasom