Délmagyar logó

2019. 07. 21. vasárnap - Dániel, Daniella 18°C | 33°C Még több cikk.

A Generali-Providencia biztosítja Debrecent

Az előzőleg becsült 120 millió forint helyett 97 millióért vállalta hirdetmény nélküli tárgyalásos közbeszerzésen Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzatának biztosítását a Generali-Providencia Zrt. - az eredmény a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.
A Generali-Providencia egyetlen ajánlattevőként vett részt a közbeszerzésen.

A biztosító a nettó 97 millió forintért vállalta az önkormányzat 120 milliárd forint könyv szerinti értékű vagyonának a biztosítását. Az átvállalt kockázatok a következők: tűz- és elemi kár biztosítás, földrengés, robbantás, elektromos áram okozta tűz, robbanás; betöréses lopás és rablásbiztosítás, vandalizmus; a dolgozók vagyontárgyainak betöréses lopásából eredő kárai; épületrongálás; üvegtörés biztosítás; villámcsapás, vihar, jégverés, hónyomás, sziklaomlás, kőomlás, földcsuszamlás, felhőszakadás, ismeretlen üreg beomlása, ismeretlen jármű ütközése; és végül a vezetékes vízkár biztosítás.

Szerepel még a kockázatok között az önkormányzat 24 autóból és egy munkagépből álló flottájának biztosítása (kötelező gépjármű felelősség- és casco biztosítás).

A felelősségbiztosítások körében a Generali-Providencia vállalta 2858 debreceni tanuló önrész nélküli biztosítását, káronként 1 millió forint, összesen pedig 10 millió forint limittel. A 110 fős hivatali állomány felelősségbiztosításánál évi 3 millió forint a kártérítési limit. A csoportos balesetbiztosítás 613 főre terjed ki, de a létszámuk 10 százalékkal változhat. Végül az általános és munkáltatói felelősségbiztosítás szerepel a listán 50 millió forint éves kártérítési limittel.

Olvasóink írták

  • 1. KolompárRómeó 2009. december 15. 08:59
    „(X)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Járatokat ritkít a Malév

A téli időszakban heti 65-ről 45-re csökkentette romániai járatainak számát a Malév - olvasható a… Tovább olvasom