Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 4°C Még több cikk.

A Groovehouse nyerte a COMET VIVA+ közönségdíjat

A Groovehouse csapat nyerte el a magyar COMET díjat. További infó a szavazásró.

A VIVA+ nézői SMS-es szavazással dönthettek a COMET VIVA+ közönségdíj sorsáról: öt hazai nagyágyúra szavazhattak és végül a Crystal, Draft, Groovehouse, TNT, Unique csapatok közül a Groovehouse-t szavazták meg győztesnek.

A Magyar Zenetévé külön teamet hozott létre a szavazás összesítésére, akiken kívül egészen a nyertes nevét rejtő boríték felbontásáig, senki sem ismerte az eredményt – még a VIVA+ vezérigazgatója, Málnay B. Levente sem.

A komoly nemzetközi elismerésnek számító COMET-díjat a német VIVA televízió alapította nyolc évvel ezelőtt azzal a céllal, hogy különböző kategóriákban a legnépszerűbb előadókat, csapatokat jutalmazza vele. A tegnapi győzelem azt jelenti a Groovehouse számára, hogy Hajnal című klipjét is bemutatják a kölni COMET gálán, ahol egyébként olyan előadók lépnek fel augusztus 16-án, mint Anastacia, Ronan Keating, Sarah Connor, No Angels, Natural, Enrique Iglesias, Bro’Sis és Alanis Morisette.

Azt, hogy ki képviseli hazánkat a COMET díj átadási ceremóniáján 2002. augusztus 7-én a VIVA+ New Orleans Music Clubban megrendezett buliján derült ki. Az eredményt a magyar zenetévé vezérigazgatója Málnay B. Levente hirdette ki a partin, melyen a magyar könnyűzene képviselői mellett a hanglemezkiadók képviselői is megjelentek.


Az est házigazdái Lilu és Balázs voltak, ők konferálták fel az öt jelöltet, akikkel Philip készített rövid interjúkat. Lilu egyébként egymaga szenzációt keltett feltűnő külsejével: összekócolta a haját, merész és sokat sejtető ruhájához mindössze egy jól látható, nem mindennapi gyűrűt viselt kiegészítőként. A legfeltűnőbb azonban a cipője volt, melynek olyan magas sarka volt, hogy a tipegő Lilut minden esetben le kellett segíteni a színpadról levezető lépcsőn, különben biztosan legurult volna. Sokak, elsősorban az esten megjelent tucatnyi fotós szerint ez volt a hét szerelése!

Persze a színpad elsősorban a csapatoké volt, akik két-két dalt adtak elő a tapsoló, táncoló közönségek, és nyilatkozataikban elmondták, hogy megtiszteltetés lenne számukra, ha ők képviselhetnék Magyarországot a kölni COMET díjátadón. Végül is a Groovehouse lett a befutó, akit az est támogatója, a Pannon GSM külön ajándékkal is jutalmazott. Judy és Tamás meghatottan köszönte meg a minden tekintetben súlyos díjat, majd hosszú időn keresztül álltak a fotósok rohamát. Eddig tartott az est hivatalos része, ezután DJ Bárány és DJ Jovan szórakoztatta a vendégeket a hajnalig tarató bulin, melyen többek között a Bar című játékból ismert Laura, Pokrivtsák Móni, Császár Előd, az Inflagranti és az Animal Cannibals csapatok is jót mulattak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Abonyi Gyuláné Palotás Jolán – geográfus, közgazdász

Tovább olvasom