Délmagyar logó

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -10°C | 0°C Még több cikk.

A hátrányos helyzetűekért

Új akkreditált és ingyenes továbbképzéseket kínál szociális szakemberek számára a Szociálpolitikai és Munkaügyi Intézet.

A „Társadalmi befogadás elősegítése a szociális területen dolgozó szakemberek képzésével” című központi akkreditált program célja, hogy segítse és ösztönözze a hátrányos helyzetű csoportok társadalmi és munkaerő-piaci visszailleszkedését a befogadásukat támogató szolgáltatások modernizálásával és a szociális szféra szakembereinek képzésével.
A központi képzési program két nagy egységből áll: az A modul keretében 2007 tavaszán, megyénként megrendezendő, egynapos, ingyenes szakmai konferencián tájékozódhatnak a jelentkezők az új szakmapolitikai célkitűzésekről, a szociális és munkaügyi szolgáltatók közötti eljárások és formák megreformálásáról, a decentralizált és eltérő színvonalú szociális szolgáltató- rendszer egységesebb szemléletéről. A konferenciák helyszínei és az időpontok a http:// ncsszi.hu/kozpontiprogram címen megtalálhatóak.
A B–H jelű speciális modulokban hét speciális szakterület szerint folynak a képzések, ezek célja az ügyfelek valódi szükségleteire választ adó, hatékony problémakezelő és segítségnyújtó rendszer kiépítése. Az akkreditált és ingyenes képzés időtartama 30 óra. (mti)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Feltörték Kóka János honlapját

Kóka János diplomáját megkérdőjelező fórumbejegyzésre ugrott át szombaton a gazdasági miniszter… Tovább olvasom