Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

A hét végéig lehet jelentkezni a Presztízs Díjra

Ezen a hét végén jár le a Presztízs-díjas pályázatok benyújtásának határideje. Az eddigi jelentkezések alapján már biztos, hogy többen méretik meg magukat, mint tavaly. Az elismeréseket november 23-án ünnepélyes gálaesten adjuk át.
Harmadik alkalommal hirdetett pályázatot idén lapunk kiadója, a Lapcom Kft. a Délmagyarország Presztízs Díj elnyerésére. Az elismeréssel a dél-alföldi régió gazdaságának legeredményesebb szereplőit jutalmazzuk. Hat kategóriában lehet pályázni. A foglalkoztatottak száma alapján Az év kisvállalkozása (1-5 fő), Az év középvállalkozása (6-20 fő) és Az év vállalkozása (20 fő felett) díjra jelentkezhetnek a cégek. Az év üzletembere díjjal a kimagasló, a vállalat sikerét meghatározó személyes teljesítményt jutalmazzuk. Külön díjazzuk az üzleti innovációban és a környezetvédelem területén elért eredményeket.

A Presztízs Díjra október 15-éig lehet pályázatot benyújtani, vagyis már csak néhány nap van hátra. Nevezni a lapunkban megjelenő jelentkezési lapon, illetve interneten (www.delmagyar.hu) lehet. A jelölés két lépcsőben történik: az újságban és a világhálón közölt jelentkezési lapon csak az egyes kategóriák szerepelnek, így a jelölést leadó személy postai úton kapja meg azt a dokumentumot, amely a nevezés formai és tartalmi kritériumait is felsorolja. Ezután kell eljuttatni a pályázatokat a következő címre: 6740, Szeged, Pf. 153.

Alapítók

Lapcom Lapkiadó és Nyomdaipari Kft. Délmagyarország Kiadó
Allianz Hungária Rt.
Masterfoods Hungary Kft.
Kész Kft.
Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Bár még nem lehet tudni, pontosan hányan jelentkeznek majd a díjra, az már most biztosnak tűnik, hogy többen lesznek, mint tavaly. A legnépszerűbbnek eddig Az év kisvállalkozása kategória bizonyult, amelyre legalább egy tucat pályázat érkezett, közülük sokan egyéni vállalkozók. A hat kategóriában a legtöbb jelentkező most méreti meg magát először, de vannak visszatérő pályázók is. Az év üzletembere díjra eddig négyen neveztek, akik közül egy már tavaly is versengett. Jó eséllyel pályázhatnak a cégek az Üzleti innováció és a Környezetvédelmi díjra, mivel ezekre érkezett eddig a legkevesebb nevezés.

A benyújtott pályázatokból szakmai, az egyetem gazdaságtudományi karának oktatóiból, szakértőiből álló zsűri választ ki kategóriánként három befutót, a végső sorrendet pedig a díj alapítói határozzák meg. A győztesek a novemberi 23-ai díjátadó gálaesten vehetik át az elismerést.

Az idei Presztízs Díjról az érdeklődők további információ kaphatnak telefonon: 62/567-857 (Pintér Melindánál), 62/567-831 (Fekete Kláránál), illetve az interneten: www.presztizs.delmagyar.hu

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Négyen pontvesztés nélkül

Tovább olvasom