Délmagyar logó

2019. 02. 16. szombat - Julianna, Lilla -2°C | 10°C Még több cikk.

A kórházban végződött a gólyaavató

Brutális gólyaavatást tartottak az egyik hevesi középiskolában: különféle kotyvalékokkal itatták és etették az elsősöket a felsőbb évesek, emiatt többen rosszul lettek. Az egyik diáklány kórházba is került, az ő szülei tettek feljelentést.
Feljelentést tettek ismeretlen tettes ellen azok a szülők, akiknek lánya kórházba került a hevesi Eötvös József középiskolában rendezett "gólyaavatót" követően - közölte kedden az iskola igazgatója. Az oktatási törvény szerint, ilyen esetben az intézményi fegyelmi vizsgálat lefolytatásával meg kell várni a rendőrségi eljárás eredményét - tette hozzá Kerek László.

Az eset még októberben történt, amikor tíz elsős lett rosszul a hevesi Eötvös József középiskolában, azután, hogy gólyaavatás címén különböző kotyvalékokkal itatták és etették meg őket a felsőbb évesek. Az egyik diáklány kórházba került; az ő családja kezdeményezte az üggyel kapcsolatos rendőrségi vizsgálatot.

Júniusban egy szegedi kollégiumban bántalmazták az alsóbb éveseket, mintegy beavatásként az idősebb diákok, és azóta is több iskolában fordultak elő ilyen esetek a tanulók között.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

„ Önkormányzati párttá vált a Fidesz”

Folytatás az 1. oldalról. Tovább olvasom